Model Uçak Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Model Uçak Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi

Türk Hava Kurumu (THK) Yozgat Şubesi ve Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen model uçak kursuna katılanlara sertifikaları törenle verildi.

21.02.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Yozgat Şubesi ve Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen model uçak kursuna katılanlara sertifikaları törenle verildi.

THK Yozgat Şubesinde yapılan sertifika törenine, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, THK Yozgat Şube Başkanı Hasan Coşkun, kursiyerler ve velileri katıldı.

Arslan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, THK'nın son dönemlerde çok güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

Yozgat Belediyesi ile THK Yozgat Şubesinin son 1 yıl içerisinde ortaklaşa güzel projelere imza attığını belirten Arslan, "Geçen yıl model uçak ve yamaç paraşütü yarışmaları yaptık. Şimdi ise çocuklarımızı havacılığa özendirmek amacıyla böyle bir çalışmayı uygun bulduk. Çocuklarımızın sosyal faaliyet içerisinde kendilerini geliştirmeleri açısından her zaman destekliyoruz. Bu manada da Türk Hava Kurumuna da teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

THK Yozgat Şube Başkanı Hasan Coşkun ise model uçak kursunun sportif havacılığı geliştirmek ve çocuklara havacılığı öğretmek için yapıldığını, iki hafta süren kursa 10 kursiyerin katıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından Arslan, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Model Uçak Kursuna Katılanlara Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement