Monica Molina 12 Şubat'ta MEB Şura Salonu'nda - Son Dakika
Yaşam

Monica Molina 12 Şubat'ta MEB Şura Salonu'nda

Monica Molina 12 Şubat\'ta MEB Şura Salonu\'nda

Yurdumuza gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye‘yi öve öve bitiremeyen İspanyol diva Monica Molina, çıkardığı tüm albümleri ile Türkiye’de büyük satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor.

11.02.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Yurdumuza gelen yüzlerce şarkıcı arasında bizlerle gönül bağı kuran, yurtdışındaki röportajlarında Türkiye‘yi öve öve bitiremeyen İspanyol diva Monica Molina, çıkardığı tüm albümleri ile Türkiye’de büyük satış rakamlarına ulaşmaya devam ediyor. Biletleri haftalar öncesi tükenen konserleriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yıldız, İspanya’nın efsanevi şarkıcısı babası Antonio Molina‘nın, en önemli şarkılarını yeniden yorumladığı Mar Blanca albümünün Dünya Turnesi kapsamında Türkiye’de dinletisiyle Monica Molina (49)Ankaralıların karşısına çıkıyor… Monica Molina‘nın şu ana kadar gerçekleştirdiği onlarca röportajda ise sürekli sorulan neden Türkiye sizin için önemli sorusuna verdiği cevap çok açık: ‘Ben Türkiye’yi, Türkler beni çok seviyor… İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Orada olmak nefes almak ayrıcalık‘.



Aşk dolu şarkıları, yumuşacık sesi ve tüm zarafetiyle Monica Molina Altus Kültür-Sanat organizasyonu ve Radyo ODTÜ basın sponsorluğu ile 21 Şubat’ta Ankara’da ilk kez MEB Şura Salonu’nda sahne alacak !

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Monica Molina 12 Şubat'ta MEB Şura Salonu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement