Motokroscular Festivale Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Motokroscular Festivale Hazırlanıyor

Motokroscular Festivale Hazırlanıyor

Sorgun Motosiklet Kulübü üyeleri, 23 24 Ağustos günleri için son sürat hazırlanıyorlar.

09.08.2014 15:24  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun Motosiklet Kulübü üyeleri, 23-24 Ağustos günleri düzenlenecek Sorgun Motosiklet Festivali ve motokros yarışlarına hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Nihat Alan, yaptığı açıklamada, bir ilki gerçekleştirerek çevre illerde olmayan motokros parkurunu hizmete soktuklarını söyledi.

Parkurun yapılmasında Kaymakam Levent?Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in önemli katkıları olduğunu dile getiren Başkan Alan, şunları kaydetti:

"Sorgun Stadı yanında yaptırılan parkurda çalışmalarını sürdüren motokrosçularımız, Sorgunlulara unutulmaz bir festival izlettirecek. Bunun için kulüp üyelerimiz ile birlikte hazırlıklarımız devam ediyor. Düzenleyeceğimiz yarışlarda sporcularımızın yine üstün bir performans göstererek başarılara imza atacağını düşünüyorum. Bu festivali hazırlamamızda bağışlarıyla katkıda bulunan ilçemiz esnafına, yönetim kurulu ve sporcularımız adına çok teşekkür ediyorum. Bizim başlıca amacımız ilçemizi ve ilimizi dışarıda en güzel şekilde temsil edip yapacağımız organizasyonlar sayesinde de gelecek misafirlerimize tanıtmaktır. Gençlerimizi başıboşluktan, kahvelerden, çeşitli tuzaklardan uzak tutarak onları başarılı birer motosiklet sporcusu yapmaktır." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Motokroscular Festivale Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement