Motosiklet, Minibüse Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet, Minibüse Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Motosiklet, Minibüse Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde minibüse çarparak ağır yaralanan motosikletin ehliyetsiz ve kasksız sürücü 16 yaşındaki Murat Bebe öldü, arkasında oturan arkadaşı Emre Ocak ağır yaralandı.

22.08.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde minibüse çarparak ağır yaralanan motosikletin ehliyetsiz ve kasksız sürücü 16 yaşındaki Murat Bebe öldü, arkasında oturan arkadaşı Emre Ocak ağır yaralandı.

Kaza, Bulvar Yolu Tekirdağ Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. Tekirdağ'dan Çorlu yönüne giden ehliyetsiz ve kaskız sürücü Murat Bebe yönetimindeki 59 YF 145 motosiklet, Işıklı Kavşağı'na geldiği sırada kırmızı ışıkta durmayarak karşı yönden gelen Ümit Durak yönetimindeki işçi taşınan 59 S 1821 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü Murat Bebe ile arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Emre Ocak ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla özel bir hastaneye kaldırıldı. Murat Bebe yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Emre Ocak ise ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Minibüs sürücüsü Ümit Durak, ifadesi alınmak üzere polis tarafından emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Çorlutekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet, Minibüse Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement