Motosiklet Refüje Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Refüje Çarptı: 2 Yaralı

Motosiklet Refüje Çarptı: 2 Yaralı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, aşırı hız yaptığı öne sürülen motosikletle refüje çarpan sürücü Özer Bulut ile arkasında oturan arkadaşı Elif Özer ağır yaralandı.

20.10.2014 12:09  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, aşırı hız yaptığı öne sürülen motosikletle refüje çarpan sürücü 26 yaşındaki Özer Bulut ile arkasında oturan ve kasksız arkadaşı 26 yaşındaki Elif Özer ağır yaralandı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak'ta bulunan Demirköprü altgeçidinde meydana geldi. Demirköprü Mahallesi'nden Bostanlı yönüne doğru giden ve hız yaptığı öne sürülen Özer Bulut, yönetimindeki 35 R 3724 plakalı motosikletin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan motosiklet, yol kenarında bulunan refüje çarparak devrildi. Kazada kaskı takılı sürücü Özer Bulut ile arkasında oturan ve kasksız olan arkadaşı Elif Özer ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale ardından yaralılardan Özer Bulut'u Tepecik Eğitim ve Araştırma, Elif Özer'i ise Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. Polis, soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Refüje Çarptı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement