Motosikletli Müdür Yardımcısı Kazada Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Motosikletli Müdür Yardımcısı Kazada Yaralandı

Motosikletli Müdür Yardımcısı Kazada Yaralandı

Bursa'nın İznik İlçesi'nde İznik İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice Yıldırım'ın kullandığı motosiklete ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosiklet çarptı.

19.09.2014 13:10  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik İlçesi'nde, İznik İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice Yıldırım'ın (49) kullandığı motosiklete, arkadan gelen ehliyeti bulunmayan İsmail A.'nın (18) kullandığı plakasız motosiklet çarptı.

Yaralanan Hatice Yıldırım hastaneye kaldırılırken, polis, kazadan sonra kaçan İsmail A. ve kazayı üstlenen İlhan A. (20) ile onları suça yönlendirdiği öne sürülen Barış S.'yi (21) gözaltına aldı.

Kaza, İznik Çevre Yolu'nda dün akşam saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, sinyal vermeden dönüş yapmak isteyen ve kaskı bulunmayan İznik İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hatice Yıldırım'ın kullandığı motosiklete, arkadan gelen ehliyeti olmayan İsmail A.'nın sürdüğü plakasız motosiklet çarptı.

Kazada düşerek yaralanan Yıldırım'ın ilk müdahalesi 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapıldıktan sonra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada, ehliyeti olmadığı için motosikleti bırakıp kaçan ve daha sonra ehliyeti olduğu için suçu üstlenen ağabeyi İlhan A. ile olay yerine gelen İsmail A. ve kendilerini suça yönlendirdiği ileri sürülen arkadaşları Barış S. polis tarafından gözaltına alındı.

İsmail ve İlhan A. ile Barış S. sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletli Müdür Yardımcısı Kazada Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement