MSG'den Arif Sağ'a: Tarkan Sizin Üyeniz Değil - Son Dakika
Magazin

MSG'den Arif Sağ'a: Tarkan Sizin Üyeniz Değil

MESAM Başkanı Arif Sağ'ın geçtiğimiz günlerde Tarkan'ı hedef alarak yaptığı açıklamalara MSG'den cevap verdi.

22.03.2016 11:49  Güncelleme: 11:57

MESAM Başkanı Arif Sağ'ın, genel kurul toplantılarına katılmayan sanatçıları hedef alan "Buraya gelip emeğini korumuyorsan, ben neden senin emeğini korumaya çalışacağım ki? Mesela Tarkan bizim üyemiz ama toplantılara gelmiyor." sözlerine, MSG'den yanıt geldi.

ARİF SAĞ BOŞUNA KIZMIŞ

Açıklamada şöyle denildi: "Tarkan, kurulduğu günden beri MSG'nin üyesi. MSG'nin tüm toplantılarına katıldığı gibi 9. Olağan Genel Kurulu'na da vekaleten katılmıştır. Kendisi, üyesi olmadığından MESAM tarafından temsil edilmemektedir."

Kaynak: Hürriyet

MSG\'den Arif Sağ\'a: Tarkan Sizin Üyeniz Değil

Son Dakika Magazin MSG'den Arif Sağ'a: Tarkan Sizin Üyeniz Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE İNKILAP DÜŞMANLARI CUMHURİYET DÜŞMANLARI DEMOKRASİ DÜŞMANLARI BAYRAK DÜŞMANLARI HAK VE ADALET DÜŞMANLARI DOĞRU TARTI VE DOĞRU TERAZİ DÜŞMANLARI ÜRETİM VE İLERİCİLİK DÜŞMANLARI AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ SAHTE HİLAFETÇİLER MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN SİZLER GERİCİLER ÖRÜMCEK BEYİNLİLER ALLAH İLE ALDATAN SAHTEKAR DİNCİ TAKIMI MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİLER SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN MÜDAVİMLERİ KIYAMET FİTNECİLERİ... 0 0 Yanıtla

Advertisement