Mücevher Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Mücevher Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti

Edremit Belediyesinde şoförlük yapan İzzet Gülkokan, Altınoluk Mahallesi'nde bulduğu içinde 15 bin lira değerinde takı ve para olan çantayı sahibine teslim etti.

20.08.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Belediyesinde şoförlük yapan İzzet Gülkokan, Altınoluk Mahallesi'nde bulduğu içinde 15 bin lira değerinde takı ve para olan çantayı sahibine teslim etti.

Motorlu Taşıtlar Amirliği bünyesindeki İzzet Gülkokan, sabah saatlerinde, görevli olarak gittiği Altınoluk'ta çöp konteynerinin yanına bırakılan bez çantayı buldu.

Gazete yığınlarının yanında unutulan ve 15 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para bulunan çantanın sahibi, zabıta ekiplerinin çalışmaları sonucu belirlendi.

Daha sonra çantayı teslim alan sahibi, örnek davranışından dolayı Gülkokan'a teşekkür etti.

Gülkokan, yaptığı açıklamada, "Benim için önemli olan iç huzur ve manevi güzelliktir. Edilen bu teşekkür birçok hazineden daha değerlidir. Bir başkasının mağduriyetiyle mutlu olamazdım. Onun için sahibine ulaşarak teslim ettim" ifadelerini kullandı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da personeli İzzet Gülkokan'ı kutlayarak, "Çalışma arkadaşıma bu güzel davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle duyarlı personelle görev yapmak, bizler için çok önemli. Arkadaşımı kutluyor, kendisine sevgilerimi sunuyorum. Hayat yolu daima açık olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mücevher Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement