"MÜDAD-ELMAS Ödülleri 2014" Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

"MÜDAD-ELMAS Ödülleri 2014" Sahiplerini Buldu

Mümessil Dayanışma Derneği tarafından ilk kez verilen Elmas Ödülleri-2014 Ortaköy Kültür Merkezi Afife Jale sahnesinde sahiplerini buldu.

22.06.2015 12:12

Sektörün önemli şirket ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde "Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması", "Çalışan Memnuniyeti" ve "Yılın En Beğenilen İlaç Firması" olmak üzere 3 kategoride ödül verildi.

Türkiye'deki 20.000 ilaç mümessilini temsil eden tek kuruluş olan Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) sektörün en beğenilen ilaç firmalarını belirledi. Sektör çalışanları arasında yapılan anket sonucunda belirlenen ve "Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması", "Çalışan Memnuniyeti" ve "Yılın En Beğenilen İlaç Firması" olmak üzere 3 kategoride verilen ödüller Ortaköy Kültür Merkezi, Afife Jale Sahnesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

İlaç endüstrisinde faaliyet gösteren şirketlerin ve yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen törende "Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması" ve "Çalışan Memnuniyeti" kategorilerinde birincilik ödülü Novartis'e verilirken, "Yılın En Beğenilen İlaç Firması" birincilik ödülünün sahibi ise Novo Nordisk firması oldu. Kazanan firmalar ödüllerini, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) Genel Sekreter Vekili Dr. Ümit Dereli ve Mümessil Dayanışma Derneği (MÜDAD) Başkanı Harun Ökek'ten aldı.

Tören sırasında bir konuşma yapan MÜDAD Başkanı Harun Ökek, "Tıbbi mümessil camiası entellektüelite bakımından topluma önderlik edebilecek donanıma sahip bir camiadır. Mesleğimiz mensuplarının sorunları vardır ve bu sorunları başka hiç bir sektörde örneğine rastlanmayacak kadar olgunlukla, akılla ve diyalogla çözebilme becerisi de yine bizlerde fazlasıyla mevcuttur. Geçtiğimiz Mart ve Nisan aylarında başlatmış olduğumuz "yılın en beğenilen ilaç şirketleri anketi"nin düzenlenme sebebi de bu "farklı çözüm yolları bulma" arayışının bir sonucudur. Çünkü biz bu düşünme yöntemlerini mensubu olduğumuz firmalardan öğrendik.

Elmas ödüllerini verme amacımız çalıştığımız firmalara bizim gözümüzle bir nevi ayna tutmak, başarılı uygulamaları ödüllendirmek ve gelişimi hedefleyen firmalara da bunun yollarını göstermektir. MÜDAD-Elmas Ödülleri umuyoruz ki önümüzdeki yıllarda tüm ilaç endüstrisini bir araya getiren bir şölene dönüşecektir" dedi.

İlaç sektörünün en beğenilen şirketilerini onurlandırmak amacıyla verilen MÜDAD-Elmas Ödülleri, sektör çalışanlarının katıldığı bir anketin sonucunda sahiplerini buluyor. Şirketlerin çalışanlarına sağladığı maddi imkanların, şirket içindeki huzurlu çalışma ortamının ve gelecek planlamaları konusundaki olanakların detaylıca değerlendirildiği ankete, ilaç sektöründe aktif olarak çalışmakta olan tüm tıbbi mümessiller katılabiliyor. Yapılan anket sonucunda her bir kategori için ilk üç şirket sıralanıyor ve toplam 9 ilaç şirketi ödüle layık görülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'MÜDAD-ELMAS Ödülleri 2014' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement