Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kanunsuz Kaldırım İşgallerini Kaldırıyor - Son Dakika
Yerel

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kanunsuz Kaldırım İşgallerini Kaldırıyor

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe emniyetinden de destek alarak Mudanya'daki kaldırım ve yol işgallerine müdahale etti.

19.12.2012 19:00

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe emniyetinden de destek alarak Mudanya'daki kaldırım ve yol işgallerine müdahale etti.

Kış aylarında denetimlerini sıklaştıran ekipler, taşıt trafiğini ve yaya yollarını engelleyen her türlü duba, reklam panoları, saksılar ve satışa sunulan malzemeleri toplamaya devam ediyor. İlçe merkezi ile Güzelyalı'daki ana caddelerde işgal sınırını aşan işletmelerin ve esnafın reklam panoları ve dubaları kaldırıldı.

Toplanan malzemeler polis nezaretinde belediye hizmet araçlarına yüklenerek belediye hizmet kademesine götürülüp teslim edildi. Ekipler, yapılan uygulamayı aralıklı olarak sürdüreceklerini, kurallara uymayanlara cezai işlem uygulayacaklarını belirtti.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Mudanya'nın çehresini güzelleştirmeye gayret ettiklerini ifade ederek, "Öncelikle kentin fotoğrafını yansıtan kaldırımlar ve yürüyüş alanlarının güzelleştirilmesi gerekiyor. Mudanyalılardan bize yardımcı olmalarını, ekiplerimizin uyarılarını ve müdahalelerini anlayışla karşılamalarını bekliyoruz. Mudanya turizm kenti olursa tüm Mudanya kazanacak" dedi.

Muhabir: Ömer Bilik/ Cem Şan

Yayıncı: İbrahim Uyar - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kanunsuz Kaldırım İşgallerini Kaldırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement