Mudanya Devlet Hastanesi Yeni Cihazlarla Güçlendi - Son Dakika
Yerel

Mudanya Devlet Hastanesi Yeni Cihazlarla Güçlendi

Mudanya Devlet Hastanesi Yeni Cihazlarla Güçlendi

Bursa’nın Mudanya ilçesi ile çevresine hizmet veren Devlet Hastanesi’ne hayırseverlerin desteğiyle yeni cihazlar alındı.

21.11.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesi ile çevresine hizmet veren Devlet Hastanesi'ne hayırseverlerin desteğiyle yeni cihazlar alındı.

Mudanya Devlet Hastanesi, tıbbi tetkik ve tedavilerin kesintiye uğratmadan verilmesini sağlamak için yeni cihazlar aldı. 2015 yılı başından itibaren hastane kaynakları ve genel bütçeden pek çok tıbbi cihaz hastaneye kazandırıldı. Eksik kalan cihazlar da bağış yoluyla temin ediloyr. Hayırseverlerin desteği sayesinde göz kliniğine 1 adet lazer cihazı, KBB. kliniğine işitme testlerinin yapılabilmesi için bir adet odyometri cihazı ve sessiz akustik kabin alındı. Ayrıca acil serviste kullanılmak üzere bilgisayara da bağlanabilen ve kayıtları burada saklanabilecek 6 kanallı EKG cihazı da hayırseverlerin katkılarıyla hastaneye kazandırıldı.

Hastane idarecileri, piyasa değeri 70 bin TL olan yag lazer cihazını isminin verilmesini istemeyen hayırsever bir iş adamının, 20 bin TL maliyeti olan odyometri cihazını da iş adamı Akın Esgin'in bağışladığını açıkladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Devlet Hastanesi Yeni Cihazlarla Güçlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement