Müdür Cinoğlu Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Müdür Cinoğlu Okulları Ziyaret Etti

Ordu’nun Fatsa ilçesi Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, yeni eğitim döneminde okulları ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle biraya geldi.

02.10.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesi Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, yeni eğitim döneminde okulları ziyaret ederek okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle biraya geldi.

Ziyaretlerde okul yöneticileri ve öğretmenlerle sohbet ederek okulla ilgili eksik ve yapılması gereken konularla ilgili notları alan Müdür Cinoğlu, ayrıca sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerle biraya geldi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Müdür Ekrem Cinoğlu, "Yeni eğitim öğretim yılımız sorunsuz bir şekilde başladı. Ben de yeni dönemde ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek okulların son durumu ile ilgili okul yöneticilerinden bilgi alıyorum. Ziyaretlerim devam edecek ve ziyaretlerde okulun eksik ve taleplerini değerlendiriyoruz. Eğitim öğretim yılına başlamandan önce okul binalarımızda onarım ve tadilat çalışmalarını yaparak eğitime hazır hale getirmiştik. Başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum. İnşallah Fatsa eğitim çıtasını daha da üst seviyelere çıkaracaktır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Cinoğlu Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement