Müdür Nurettin Dağdelen: Orman Hayattır - Son Dakika
Yerel

Müdür Nurettin Dağdelen: Orman Hayattır

Müdür Nurettin Dağdelen: Orman Hayattır

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenciler için ‘Orman Hayattır’ adlı etkinlik düzenlendi.

26.03.2016 12:00

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenciler için 'Orman Hayattır' adlı etkinlik düzenlendi.

'21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası' nedeniyle Kurtuluş İlkokulu'nda gerçekleştirilen 'Orman Hayattır' etkinliğine Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve her iki kurum çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Gediz Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, yaptığı konuşmada, düzenledikleri bu tür etkinliklerle ağacı ve ormanı çocuklara sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Öğrencilere orman ve ağaç sevgisinden bahseden Orman İşletme Müdürü Nurettin Dağdelen, "Orman hayattır. Yeşil bir ülke, yeşil bir dünya için ağaçlarımızı, ormanlarımızı sevmeniz ve korumanız gerekir. Bunun için her yıl 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri düzenlenir" dedi.

Programda öğrencilere Gediz Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan şapka, balon ve broşürler dağıtıldı. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müdür Nurettin Dağdelen: Orman Hayattır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement