Müdür Olarak Atandığı Okulun Fiziki Yapısını Baştan Sona Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

Müdür Olarak Atandığı Okulun Fiziki Yapısını Baştan Sona Değiştirdi

Müdür Olarak Atandığı Okulun Fiziki Yapısını Baştan Sona Değiştirdi

Batman’ın Aydınkonak Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Zeynedin Güler, harabe haldeyken müdür olarak atandığı okulun fiziki yapısını baştan sonra yeniledi.

24.11.2015 11:21

Batman'ın Aydınkonak Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Zeynedin Güler, harabe haldeyken müdür olarak atandığı okulun fiziki yapısını baştan sonra yeniledi.

Aydınkonak Köyü İlkokulu'na müdür olarak atanan Zeynedin Güler, okulun fiziki görüntüsünü eğitim öğretim yuvasına yakışır bir görünüme kazandırmak için kolları sıvadı. Okulda görev yapan öğretmenlerle bir toplantı yapan müdür Güler, bakım ve onarım için yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Okul öğretmenleriyle beraber yapacakları çalışmaya "Aydınlık yüzler" ismi veren Güler, çalışmayla ilgili il Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de bilgi vererek, destek istedi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve esnafların desteğiyle ilk olarak okulun dış cephe boyasını yaptıran Güler, daha sonra okula bahçe duvarı yaptırdı.

"EĞİTİM KALİTESİNİ DE YÜKSELTECEĞİZ"

Boya ve inşaat işlerinde öğretmenlerle beraber çalışan Güler, okulun fiziki değişikliğinin yanı sıra eğitim kalitesini de yükselteceklerini söyledi. Okulun fiziki değişikliğinde esnaf ve velilerinde büyük desteği olduğunu belirten Güler, "Okula müdür olarak atandıktan sonra eğitim ve öğretimin özellikle fiziksel koşulların düzeltilmesinden geçtiğini düşünerek, önce öğretmenler ve okul idaresi ile bir toplantı yaptık. Bütün öğretmen arkadaşlar bize yardımcı oldular ve ilk iş olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret edip, destek istedik. Esnaf ve velilerinde desteği ile okulu bir koleje dönüştürme hedefiyle başlattığımız bu yolda okulun fiziksel koşullarını değiştirdiğimize inanıyorum. Bu çalışmalarımız bununla kalmayacak fiziksel koşulların düzeltilmesi devam edecek ve bunun yanında eğitim kalitesini de düzeltmek adına da çalışmalarımız olacak" dedi.

"OKULUN ESKİ VE YENİ HALİ ARASINDA ÇOK FARK VAR"

Öğrenci velisi Mehmet Ali Kural ise okulun eski ve yeni hali arasında çok fark olduğunu belirterek, "Okulun eski ve yeni hali arasında çok fark var. Şimdi okulun duvarlarında bile çiçekler var daha önce her taraf toz topraktı şimdi beton ve parke taşları ile kaplanmış sınıflar ter temiz köy okulumuz kolej havasına girmiş" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müdür Olarak Atandığı Okulun Fiziki Yapısını Baştan Sona Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement