Muğla'daki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Muğla'daki Cinayet

Seydikemer ilçesinde kocası tarafından av tüfeğiyle öldürülen 7 aylık hamile Nezahat Durmaz, toprağa verildi.

23.06.2016 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seydikemer ilçesinde kocası tarafından av tüfeğiyle öldürülen 7 aylık hamile Nezahat Durmaz, toprağa verildi.

İlçeye bağlı Kayacık Mahalle Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından karnındaki ikizleri ile toprağa verilen Durmaz'ın yakınları gözyaşı döktü.

Kayacık Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Sağın, mahallede ilk kez böyle bir olay yaşadıklarını ve çok üzgün olduklarını söyledi.

Durmaz'ın bir kız ve bir erkek bebek beklediğini anlatan Sağın, "Ailelerin arasında hiçbir sorun yok. Ercan eşine 'Fethiye'ye dönelim' demiş. O da 'Fethiye çok sıcak. Ben bir hafta burada kalmak istiyorum' demiş. Aralarındaki tartışma bu nedenle çıkmış." dedi.

Öte yandan Nezahat Durmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eşi Ercan Durmaz'ın da Fethiye ilçesi Menteşeoğlu Mahallesi'ndeki Hallaç Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği bildirildi.

Fethiye'de yaşayan Ercan Durmaz (31) ile eşi Nezahat Durmaz (30) Seydikemer ilçesi Kayacık Mahallesi'nde oturan Nezahat Durmaz'ın ailesini ziyarete gitmişti. Burada ikili arasında tartışma çıkmış ve Durmaz, evde bulunan av tüfeğiyle karısına ateş etmişti. Durmaz daha sonra aynı silahla yaşamına son vermişti. Yakınlarının ihbarıyla olay yerine gelen ambulans ekipleri çiftin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement