Muğla - Marmaris'te Kızılçam Ormanlarında Yangın - Son Dakika
Güncel

Muğla - Marmaris'te Kızılçam Ormanlarında Yangın

Muğla - Marmaris\'te Kızılçam Ormanlarında Yangın

Marmaris'te kızılçam ormanlarında yangınMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, kızılçam ormanlarının bulunduğu bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

19.10.2016 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te kızılçam ormanlarında yangın

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, kızılçam ormanlarının bulunduğu bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarında etkisiyle hızla büyürken, bölgeye kara ulaşımının olmaması nedeniyle ekipler yangına müdahale etmekte güçlük çekiyor.

Marmaris'in Orhaniye ile Hisarönü mahalleleri arasındaki Keçibükü mevki Türkmen Tepesi'nde saat 19.00 sıralarında kızılçam ormanlarının bulunduğu bölgede bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevleri gören köylüler durumu Marmaris Orman İşletme Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye 13 arazöz, 50 orman işçisi ve 6 arazi araca sevk edilirken, kara ulaşımının olmaması nedeniyle karadan ve havanın kararması nedeniyle de havadan yangına müdahale edilemedi. Ekiplerin sarp arazide tırmanarak yangına müdahale edeceği belirtildi. Çevrede herhangi bir yerleşim yeri bulunmazken, arıcıların kovanlarının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Marmaris'te Kızılçam Ormanlarında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement