Muğla - Ölüdeniz Semalarında Paraşütte Çırpınış ve Çığlıklar - Son Dakika
Güncel

Muğla - Ölüdeniz Semalarında Paraşütte Çırpınış ve Çığlıklar

Muğla - Ölüdeniz Semalarında Paraşütte Çırpınış ve Çığlıklar

Ölüdeniz semalarında paraşütte çırpınış ve çığlıklarFETHİYE'de yükseklik korkusuna rağmen pilot eşliğinde ilk kez yamaç paraşütüyle uçan kadın tatilci önce korktu, sonra yeniden uçmak istedi.

20.09.2016 10:06

Ölüdeniz semalarında paraşütte çırpınış ve çığlıklar

FETHİYE'de yükseklik korkusuna rağmen pilot eşliğinde ilk kez yamaç paraşütüyle uçan kadın tatilci önce korktu, sonra yeniden uçmak istedi. Yamaç paraşütündeki kadının çırpınışları kameraya yansırken, attığı çığlıklar Ölüdeniz semalarında yankılandı.

Ölüdeniz Mahallesi'ne gelen kadın tatilci, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan atlayış yapmak istedi. Focus paraşüt firmasından yamaç paraşütü pilotu 26 yaşındaki Veysi Bayat eşliğinde 1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine çıkan tatilci, 1700 metre pistinden tandem (ikili) atlayışı yaptı. İlk defa yamaç paraşütüyle uçtuğu öğrenilen tatilci, ayakları yerden kesilir kesilmez korkuya kapılarak imdat çığlıkları atmaya başladı.

İSMİNİ BİLE UNUTTU

Pilotun sakin olmasını istediği kadın, "Allah'ım ben manyak mıyım" sözleriyle korkusunu dile getirdi. Pilotun ismini sorması üzerine "İsmim Ramazan, şu an annemin adını bile bilmiyorum" diye cevap veren kadın, bir süre sonra isminin 'Yeşim' olduğunu söyledi.

GÖKYÜZÜNDE ÇIRPINDI

Pilotun yaklaşık 1000 metre yükseklikteki hızlı dönüş hareketi sırasında bir yandan ayaklarıyla çırpınıp, bir yandan da çığlıklar atan kadın, adeta kendinden geçti. Pilota sürekli "Yukarı çık, aşağı inme" diyen kadının çığlıkları Ölüdeniz semalarında yankılandı. İnişe geçtikleri sırada ise uçmanın çok keyifli olduğunu belirten kadın, bu kez de pilottan biraz daha havada kalmasını istedi. Belceğiz Plajı'na çığlıklar ve çırpınışlar eşliğinde inen kadın, uçmanın çok güzel olduğunu, ancak kısa sürdüğünü söyledi. Tatilcinin gökyüzündeki korku dolu anları paraşüt kamerası tarafından kaydedildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Ergün TOS/FETHİYE(Muğla), (DHA)-

==========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Ölüdeniz Semalarında Paraşütte Çırpınış ve Çığlıklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement