Muğla - Şizofren Hastası Evini Ateşe Verdi - Son Dakika
Güncel

Muğla - Şizofren Hastası Evini Ateşe Verdi

Muğla - Şizofren Hastası Evini Ateşe Verdi

Şizofren hastası evini ateşe verdiMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, şizofren hastası olduğu belirtilen 38 yaşındaki Ali Mede, oturduğu iki katlı evi ateşe verdi.

06.12.2016 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şizofren hastası evini ateşe verdi

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, şizofren hastası olduğu belirtilen 38 yaşındaki Ali Mede, oturduğu iki katlı evi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü evden polis zoruyla evden çıkartılan Mede, gözaltına alındı.

Tepe Mahallesi'nde bulunan Kale Sokağı'nda iki katlı apartmanın birinci katında oturan Ali Mede, bugün saat 20.00 sıralarında evini ateşe verdi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Polis ve itfaiyeye Mede'yi evden çıkması için yarım saat dil döktü. Evden çıkmamakta direnen Mede'yi çevik kuvvet ekipleri içeri girerek zorla dışarı çıkardı. İtfaiye ekipleri ise yangına müdahale ederek çevredeki evlere sıçramadan yangını söndürdü. Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Mede'nin daha önce de iki kez evini yakmaya çalıştığı öğrenildi. Mede'nin polise verdiği ifadesinde evi taş fırın yapmak için tutuşturduğunu söylediği belirtildi.

MAHALLELİ İSYANDA

Ali Mede'nin iki defa evini yakıp serbest kalmasından dolayı korku ve endişe yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, "Bu yıl iki defa evi yaktı. Çocuk akıl hastası ve yaptığı hareketler nedeniyle çocuklarımızla birlikte endişe yaşıyoruz. Yine serbest kalacak ve gelerek mahalleliye korku salacak. Yetkililerden bu duruma bir çare bulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Şizofren Hastası Evini Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement