Muhabirin Objektifinden Bodrum" Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Muhabirin Objektifinden Bodrum" Sergisi Açıldı

Muhabirin Objektifinden Bodrum" Sergisi Açıldı

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bodrum muhabiri Mehmet Can Meral’in "Muhabirin Objektifinden Bodrum" isimli fotoğraf sergi açıldı.

18.05.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhlas Haber Ajansı (İHA) Bodrum muhabiri Mehmet Can Meral'in "Muhabirin Objektifinden Bodrum" isimli fotoğraf sergi açıldı.

Bodrumlu gazeteci Mehmet Can Meral, 4 yıldır çektiği fotoğrafları sergi haline getirdi. www.bodrummuhabiri.com'unda sahibi olan Meral birçok olayda çektiği fotoğraflarda sergisinde yere aldı. Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde açılışı yapılan sergiye Bodrum'lu iş adamları, siyasetçiler ve birçok tanınmış isim katıldı. Bir birinden güzel doğa, manzara ve haber konusu olmuş birçok olayın fotoğrafları sergilendi. İlk kişisel sergisini açılışına yapan Meral'i CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Güneri Günaydın, Mehmet Can Meral'in ailesi ve gazeteci arkadaşları yalnız bırakmadı.

Serginin açılışını ise CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Güneri Günaydın ve Meral'in gazeteci arkadaşları yaptı. Muhabir'in çektiği birbirinden güzel 50 fotoğrafı sergiyi gezenler hayranlıkla inceledi. Mehmet Can Meral, misafirlerine yakaladığı karelerin hikayesi hakkında bilgiler aktardı.

Sergide meslektaşlarının sorularını yanıtlayan Meral sergiyi 4 yıllık çalışması sonucunda açtığını söyleyerek bu serginin ilk kişisel sergisi olduğu için çok heycanlı olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: "Son 4 yıl içerisinde çektiğim 50 eser sergimde yer alıyor. 2011 yılından bu yana değişik zaman ve mekanlarda çektiğim Bodrum manzaralarının olduğu ve haber esnasında çektiğim fotoğraflar ve doğa fotoğrafları var. Bodrum'un en yüksek tepesi olan yerden 690 metre yükseklikten çektiğim kareler var. Orada yaklaşık 3 gün çadırda kaldım. Sabah gün doğarken ve gün batımı fotoğraflarımda değişik ışıkları yakalamaya çalıştım. Bir de yıldırım fotoğraflarım var bu da benim için ayrı bir merak. Yıldırımlar, çalışmalarımda çok ayrı bir yere sahip. O sesleri duyduğum an hemen dışarıya koşuyorum" ifadelerini kullandı.

Meral'in "Muhabirin Objektifinden Bodrum" sergisi 20 Mayıs tarihine kadar saat 10: 00 - 19: 00 arasında gezilebilecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhabirin Objektifinden Bodrum' Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement