Muhammet Demir'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret - Son Dakika
Spor

Muhammet Demir'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK forması giyen 28 yaşındaki oyuncu Muhammet Demir, sosyal medyada kendisini eleştiren taraftara sert karşılık verdi. Deneyimli futbolcu, "10 numaranın ağırlığından kat kat aşağıdasın" yorumuna karşılık "Boş boş otur ve yeni sezonu seyret" ifadelerini kullandı.

09.09.2020 23:47  Güncelleme: 00:42

Futbolcu-taraftar atışmaları sosyal medyanın işin içine girmesiyle artık farklı bir boyut kazandı. Bunun son örneği Gaziantep FK golcüsü Muhammet Demir ile kırmızı siyahlı takıma gönül veren bir taraftar arasında gerçekleşti. Kırmızı siyahlı takım 2020/21 sezonu forma numaralarını tanıtan bir video hazırlayarak resmi Instagram hesabından paylaştı. Yeni sezondada takımın 10 numarası olan Muhammet Demir videonun altına gelen bir yoruma çok sinirlendi.

Demir, videonun altında kendisini etiketleyerek "10 numaralı formayı giyiyorsun ama o formanın ağırlığından kat ve kat aşağıdasın" yazan taraftara sinirlendi ve "Sen sokaklarda gezerken ben bu numara ile bu şehrin iki takımına da senelerce hizmet ettim. Bu formanın ağırlığını iyi bilirim, merak etme. Sen şimdi her zamanki gibi evinde boş boş otur ve yeni sezonu seyret" karşılığını verdi.

Muhammet Demir'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret

2 PENALTI BİRDEN KAÇIRINCA ORTALIK KARIŞMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun 22'inci haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan Gaziantep FK'de maça Muhammet Demir'in kaçırdığı penaltılar damga vurmuştu. 57. dakikada kullandığı penaltıda direği geçemeyen Muhammet Demir ikinci penaltıyı ise üstten dışarı gönderince Gaziantep FK tribünlerden büyük tepki almıştı.

SUMUDİCA DA SERT ÇIKMIŞTI

İkinci penaltıyı Muhammet'in kullanmamasını isteyen teknik direktör Marius Sumudica da kaçan penaltının ardından sinirlerine hakim olamamış ve oyuncusuna sert çıkmıştı.

Sumudica, Muhammet Demir'i 66. dakikada oyundan çıkarırken oyuncu doğrudan soyunma odasına gitmek istemiş ancak teknik heyetin çabasıyla yedek kulübesine döndürülmüştü.

Muhammet Demir\'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret

Son Dakika Spor Muhammet Demir'den taraftara sert yanıt: Boş boş otur ve seyret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Davarlardavar!: SANKİ BEDAVAYA HİZMET EDİYOR. TERBİYESİZLİK YAPMA ALDIĞIN PARAYA TABİİ Kİ HİZMET EDECEKSİN. BOŞ BOŞ KONUŞ ANCAK FUTBOLCU SANSINLAR SENİ 20 6 Yanıtla
  • tayfun: adam doğru söylemiş 10 numara kim sen kimsin 19 3 Yanıtla
  • haram: sende herzamanki gibi al haram paranı 4 0 Yanıtla
  • tnr.kc: bunun gıbıler topa vurmasını bılmeden nesıl futbolcu olup 10 numarayı gıyıyor hıc anlamadım 3 0 Yanıtla
  • AD: DÜŞÜN SADECE ADI ĞÜZEL KENDİSİ 2. LİĞDE ZOR OYNAR 2 0 Yanıtla
  • hsn: fos yıldız 2 0 Yanıtla
  • Güven : Sen değil 10 numarayı hiç bir numarayı hak etmiyorsun 0 0 Yanıtla
  • Metehan: Kaybolan bir yetenek daha.topcu olmayi ogreniyorlar ama adam olmayi ogrenemiyorlar.sen de bos bos barlari gezmeye devam et... 0 0 Yanıtla
  • Durust: Aldığın parayı helal et ki taraftar sana saydirmasin ama suç senin değil suç seni sahaya koyanda 0 0 Yanıtla
  • En boş oyuncu: 10 numaramı hahahaaa 2 numara sana fazla 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement