Muhtar Adayı ve Azaları Başkan Bayram'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Muhtar Adayı ve Azaları Başkan Bayram'ı Ziyaret Etti

Muhtar Adayı ve Azaları Başkan Bayram\'ı Ziyaret Etti

Düzce’nin Burhaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ferda Aydın ve azalar Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

25.03.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Burhaniye Mahallesi Muhtar Adayı Ferda Aydın ve azalar Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Bayram muhtar adayına "Belediye ile halk arasında köprü ol" tavsiyesinde bulundu.

30 Martta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı İsmail Bayram'a ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Burhaniye Mahallesi Muhtar adayı Ferda Aydın ve azalar İsmail Bayram'ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan İsmail Bayram muhtar adayına belediye ile vatandaş arasında köprü olması tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgiler veren Bayram "Burhaniye Mahallesindeki hemşerilerimiz sağ olsun bizleri ziyaret ettiler. Bayan muhtar adayımız Ferda Aydın'da vardı onunla da hem Burhaniye Mahallesinin bazı sorunlarını konuşmak hem de ziyaret amaçlı gelmişler. Muhtarlık yarışı da mahallelerimizde çok hızlı gidiyor. Burhaniye Mahallemizde de 6 tane muhtar adayımız varmış. Bütün muhtar adaylarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah Düzce'miz yeni muhtarlarıyla yeni belediye başkanıyla çok daha güzel günlere birlikte yürürler. Hep birlikte çok daha güzel hizmetler alırız. Dileğimiz temennimiz budur. Muhtarlık önemli bir müessesedir. Tabi onlar da bir seçimle göreve geliyorlar. Özellikle mahalle muhtarlarımız belediye ile iç içe çalışmak durumundalar. Hem mahallenin sorunlarını belediyeye aktarmakta hem belediyenin mahalle ile ilgili yapacağı işleri takip etmekte önemli bir konumda yer alıyorlar. Benim dönemimde muhtarlarımız bu sahip oldukları sorumlulukları yerine getirdiler. Bizim de mahalle çalışmalarıyla ilgili eksik çalışmalarımız olmuştur ama bu yönde muhtarlarımız bizi uyardılar, takip ettiler, yapılan işlerin takipçisi oldular, eksikliklerle ilgili bizi her zaman bilgilendirdiler. Bu vesile ile bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsine seçim yarışında da başarılar diliyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtar Adayı ve Azaları Başkan Bayram'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement