Muhtara, Görevi Kötüye Kullanma Soruşturması - Son Dakika
Güncel

Muhtara, Görevi Kötüye Kullanma Soruşturması

Muhtara, Görevi Kötüye Kullanma Soruşturması

Sinop'un türkeli İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait kullanılmayan futbol sahasını özel bir şirkete kiraladığı iddiasıyla Muhtar N.Ö. hakkında kaymakamlık inceleme başlattı.

18.04.2016 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un türkeli İlçesi'nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait kullanılmayan futbol sahasını özel bir şirkete kiraladığı iddiasıyla Muhtar N.Ö. hakkında kaymakamlık inceleme başlattı.

Sinop'un Türkeli İlçesi Keş Köyü'nde bir vatandaş BİMER'e başvurarak, muhtar N.Ö.'nün Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait kullanım dışı futbol sahasını, bölgede çay ıslahı çalışmaları yapan özel bir şirkete 30 bin TL karşılığında kiraladığını, bu parayı da köy defterine kaydetmeyip kendi harcamalarında kullandığını iddia etti. Bunun üzerine harekete geçen Türkeli Kaymakamlığı'nın konuyla ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda, muhtarın görevini kötüye kullandığı belirtilerek hakkında ön inceleme başlatılmasına karar verildi.

Bunun üzerine Sinop İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından Keş Köyü Muhtarı N.Ö.'nün ifadesine başvuruldu. Muhtar N.Ö. konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini, kısa bir süre içerisinde incelemenin sonuçlanacağını ve gerçeklerin ortaya çıkacağını belirterek, gerekli açıklamayı o zaman yapacağını ifade etti. Suçsuz olduğunu belirten muhtar, kararın açıklanmasının ardından herkesin gerçekleri öğreneceğini kaydetti.

- Rkelisinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muhtara, Görevi Kötüye Kullanma Soruşturması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement