Muhtarlar Yeni Bilgisayar ve Yazıcılarına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar Yeni Bilgisayar ve Yazıcılarına Kavuştu

Muhtarlar Yeni Bilgisayar ve Yazıcılarına Kavuştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlara yönelik sürdürülen 'Teknolojik Destek kampanyası kapsamında 14 mahalle muhtarına bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

26.08.2015 15:04  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi'den Muhtarlara Teknolojik Destek

Osmangazi Belediyesi'nin muhtarların çalışma standartlarını yükseltmek adına başlattığı 'Teknolojik Destek' kampanyası sürüyor. Soğanlı Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile Mollafenari, Çırpan, Nilüferköy, Demirtaş Barbaros, Başaran, Demirtaş Sakarya, Küplüpınar, Geçit, Demirkapı, Hürriyet, Akpınar, Soğukkuyu, Demirtaş Dumlupınar ve İsmetiye mahalleleri muhtarları yeni bilgisayar ve yazıcılarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın elinden teslim aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşların işlemlerini daha kaliteli ve daha hızlı yapması adına muhtarların eskiyen bilgisayarlarını yenilediklerini ifade ederek, "Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde 136 mahallemiz bulunuyor. Biz Osmangazi Belediyesi olarak bu 136 mahallemizin her birini çeşitli yatırım ve hizmetlerde bulunuyoruz. Bu hizmet ve yatırımların yapılması noktasında bizlerin en büyük yardımcısı mahalle muhtarlarımız oluyor. Mahallelerde yaşanan sorunları ve sıkıntıları en iyi muhtarlarımız biliyor. Muhtarlarımızın, mahallelerin sorunlarını bize aktarma ve yaşanan sıkıntıların giderilmesi noktasında önemli sorumlulukları var. Böyle önemli bir görevi üstlenen muhtarlarımızın çalışma standartlarını yükseltebilmek adına biz de gerekli teknolojik desteği sağlıyoruz"dedi.

Yeni bilgisayar ve yazıcılarını teslim alan mahalle muhtarları da Başkan Dündar'a teşekkürlerini sundu. İsmetiye Mahalle Muhtarı Mesut Barbaros, "Gerek başkanımız Mustafa Dündar, gerekse de başkan yardımcılarımız mahallelerimizin ve bizlerin ihtiyaçları ile yakından ilgileniyorlar. Bugün de yeni bilgisayar ve yazıcılarımıza kavuştuk. İsmetiye Mahallesi olarak köyden mahalle statüsüne geçerek Osmangazi Belediyemize bağlandığımız andan itibaren önemli çeşitli hizmetler aldık. Bu hizmetler sayesinde Bursa'nın prestij mahallelerinden biri olma yolunda ilerliyoruz. Ben başkanımızın başarılırının devamını diliyorum. Yapmış olduğu hizmetler ve verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Başaran Mahallesi Muhtarı İsmail Yılmazlar da, "Başkanımız Mustafa Dündar'a hem mahallelerimize yapmış olduğu yatırımlardan hem de muhtarlara verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman kapısından geri çevirmedi. Her zaman yanımızda oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlar Yeni Bilgisayar ve Yazıcılarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement