Muhtarlardan Vali Deniz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Vali Deniz'e Ziyaret

Muhtarlardan Vali Deniz\'e Ziyaret

Batmandaki muhtarlar Vali Azmi Çelik ile görüştüler.

19.10.2016 14:23

Vali muhtarlarla görüştü

Bazı merkez, ilçe ve köy muhtarları Vali Ahmet Deniz'i ziyaret ederek, sorunlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve köy muhtarları katıldı.

İlimiz merkez ilçe, ilçe ve köy muhtarlarını ayrı ayrı kabul eden Vali Deniz, köylerin sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

15 Temmuz darbe girişimiyle birlikte ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Vali Deniz, teröre karşı halkın duruşunun önemli olduğunu belirterek, vatandaşın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği sürece ülkemizi daha güzel günlerin beklediğini ifade etti.

Gece gündüz demeden vatandaşa hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Vali Deniz, devletin bütün imkânlarının vatandaşa hizmet için seferber edildiğini ifade etti.

Belediyelere yapılan görevlendirmeleri değerlendiren Vali Deniz, devletin kaynaklarının farklı amaçlar için kullanıldığını belirterek, yapılan görevlendirmelerin ardından vatandaşın hizmet görmeye başladığını, şehrin birçok noktasında altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü vurguladı.

Muhtarlık kurumunun devletimizin en önemli kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Vali Deniz, muhtarlık kurumunun yerelde devletimiz ile vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti.

Toplantının sonunda Vali Deniz, muhtarların "19 Ekim Muhtarlar Günü'nü" kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Vali Deniz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement