Multigroup Alanyaspor- Adana Demirspor Maçı Notlar - Son Dakika
Güncel

Multigroup Alanyaspor- Adana Demirspor Maçı Notlar

Ptt Birinci Lig Play-of Finali'nde Alanyaspor ile Adana Demirspor Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda karşılaştı.

27.05.2016 19:05

Ptt Birinci Lig Play-of Finali'nde Alanyaspor ile Adana Demirspor Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda karşılaştı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Karşılaşma öncesi Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda polis tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Taraftarlar üstleri aranarak içeriye alındı. Karşılaşma için çevre illerden takviye polis ekipleri de geldi. Stadyum çevresinde her iki takımın taraftarının da karşı karşıya gelmesi engellendi.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

42 bin kişilik stadyumda oynanan maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Stadyumda her iki takım için eşit olarak yer ayrıldı. Yaklaşık 19 bin Adana Demirsporlu taraftar maçı izlerken, yaklaşık 7 bin Alanyaspor taraftarı da tiribünde kendileri için ayrılan bölümde takımını destekledi. Karşılaşma için otobüslerle gurup halinde gelen taraftarlar kent girişinden polis eskortu eşliğinde stadyuma getirildi.

FUTBOLCULARA SEVGİ GÖSTERİSİ

Karşılaşmadan önce sahaya çıkan oyunculara taraftarlar büyük igli gösterdi. Taraftarlar tezahüratlarla takım oyuncularına destek verdi.

BASIN İLGİSİ

Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya 154 basın mensubu akredite oldu.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Multigroup Alanyaspor- Adana Demirspor Maçı Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement