Münir Hafızasını Kaybeder - Son Dakika
Güncel

Münir Hafızasını Kaybeder

TRT 1'in Yeşilçam sıcaklığındaki sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 19. bölümü ile Pazartesi akşamı ekrana geliyor

16.12.2016 14:26

TRT 1'in Yeşilçam esintili sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik, 19 Aralık Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek.

Başrollerinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Mehtap Bayri, Selen Soyder ve Can Yaman'ın yer aldığı Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde mahalleli, müteahhit tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Bütün mahalleli meydanda toplanmış Nejat ile sözleşme yapacakken Şener büyük bir sürpriz yaparak mahalleyi kurtarır. Şener bu hareketi ile başta Adile ve Münir olmak üzere bütün mahallenin takdirini kazanmıştır. Yuvacık sakinlerinin Şener'e bir sürprizleri vardır.

Diğer yandan Saim, çiçeği çikolatasıyla Adile'yi Tarık'tan istemeye gelir. Saim'i Tarık'ın elinden zor alırlar. Münir de hadiseyi duyar ve kavga çıkar. Şener ve mahalle esnafı da olaya müdahil olur. Arbede esnasında yaşanan bir kaza ile Münir hafızasını kaybeder. Bu hafıza kaybı sonucu Yeşil ve Çam aileleri arasındaki dengeler tamamen değişecektir.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Hangimiz Sevmedik, 19 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Münir Hafızasını Kaybeder - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement