Muradiye'de Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Muradiye'de Çalışmalar Sürüyor

Muradiye\'de Çalışmalar Sürüyor

İlçenin gelişime elverişli mahallelerinden Muradiye’de çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor.

29.06.2016 11:28

İlçenin gelişime elverişli mahallelerinden Muradiye'de çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. İstasyon mevkisinde çevre düzenlemesi yapan belediye ekipleri, yaptığı süs havuzuyla da bölgenin çehresini değiştirdi.

Yunusemre Belediyesi ilçenin belirli noktalarında hayata geçirdiği çevre düzenlemeleri ile ilçenin çehresini değiştiriyor. Muradiye Mahallesi, istasyon mevkisinde yapılan çevre düzenlemesi ve süs havuzu bölgeyi güzel bir görünüme kavuşturdu. Etrafı taşlar ile çevrili şelale havuz içerisine, ışıklı bordürler ile donatılmış içinde beyaz dere çakıl, havuz ve aydınlatması olan ay ve yıldız motifli olarak yapılan Muradiye Meydanı Süs Havuzu, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmanın mahalleye canlılık getirdiğini belirterek, Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muradiye'de Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement