Murat Bardakçı'yı Çileden Çıkaran Soru - Son Dakika
Güncel

Murat Bardakçı'yı Çileden Çıkaran Soru

Murat Bardakçı\'yı Çileden Çıkaran Soru

Tarihin Arka Odası programının sunucusu Murat Bardakçı izleyiciden gelen maile kızarak "Annneciğim susadım demezdik. Makokuni Kakoko derdik" dedi.

21.04.2014 22:54  Güncelleme: 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Habertürk'te yayınlanan Tarihin Arka Odası programının sunucusu Murat Bardakçı çileden çıktı. İzleyiciden gelen maillerie göz atan Bardakçı ilk baktığı  maile, "Ben tarafsızım felan demedim. Ben bildiğim inandığım şeyi sonuna kadar tutarım tavizde vermem size de böyle yapmanı tavsiye ederim." cevabını verdi.

"MAKAKUNİ KAKOKO"

İkinci bir maile gözatan Bardakçı'nın sabrı taştı ve "Yok efendim Türkiye Otonto lehçesi kullanıyordu. Ototaca konuşuyordu. Mesala Annneciği susadım demezdik. Makokuni Kakoko derdik. Ozmanlıca böyle bir şeydi." diye konuştu

"BU NASIL BİR ŞEY"

Bardakçı,  "Seni seviyorum Ukana Kua demekti. Ya nasıl bir şeydi bu Allah Allah." dedi. ve topu stidyodaki konuğuna attı.

"OSMANLICA DİYE BİR ŞEY YOK"

Konuğu ile arasında bir konuşma yapan Bardakçı'nın diğer konuğu ise "Osamnalıca diye bir şey yok Bu maiileri inanarak atıyorlar bunu söylemek lazım Osmanlıca diye bir şey yok bir yanlışa inanıyorlar" ifadelerini kullandı.

MASON SORUSU DA KIZDIRDI

Daha sonrasında sözü alan Murat Barakçı, "Dil Kurumu'ndaki bir adamın Mason olmasıyla dilin ne alakası var. İşi o araya da mı getirdini artık? Kabız olsanız masonlar yüzünden olduk diyeceksiniz ya." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Murat Bardakçı'yı Çileden Çıkaran Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • imbat 35: Yahu alo fatihin kanalindan ,durust ve tarafsiz bir yorum'mu bekliyorsunuz? Bir partinin oyunu calip digerine ilave eden fatih altayli degilmiydi? Hepsinede yaziklar olsun,,, 10 2 Yanıtla
  • vtndş: ee adam osmanlıcayı Kur'an yazısı kabul ettıgı iiçn sözde tarıhçi işte osmanlı bunlar yüzünden yıkıldı bu hale geldı o diziler bunlar sayesındebu şekil oluyor.. ondan osmalıca yok diyor... 3 2 Yanıtla
  • SUAT YOZCU: kktc evet demeseydi acaba ne olurdu seyyide sor bakalım 0 0 Yanıtla

Advertisement