Muratpaşa Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Bayramlaştı

Muratpaşa Bayramlaştı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski Lara Caddesi’ni asfaltlayan ekipler, Fen İşleri Müdürlüğü, ek hizmet binası ve ana binada tüm personelle tek tek bayramlaştı.

15.07.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eski Lara Caddesi'ni asfaltlayan ekipler, Fen İşleri Müdürlüğü, ek hizmet binası ve ana binada tüm personelle tek tek bayramlaştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm belediye çalışanları ile tek tek bayramlaştı. Sabah erken saatlerden itibaren, eski Lara Caddesi'ni asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını denetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, işçilerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eski Lara Caddesi'nin tamamının asfaltla kaplanmasını, bayram öncesi tamamlayacak.

ASFALTLAMA EKİBİNE ÖZEL ZİYARET

Eski Lara Caddesi'ndeki asfalt ekibinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü'ne geçen Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, burada da tüm çalışanlarla tek tek bayramlaştı. Başkan Uysal, Çağlayan Mahallesi'ndeki ek hizmet binası ardından da ana hizmet binasında tüm belediye çalışanları ve vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye çalışanları, 5 gün önce yapılan ödeme için teşekkür etti.

'Mesai arkadaşlarım, bir bayramı daha yaşıyoruz. Sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını kutluyorum' diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Ne mutlu bize ki, şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine, hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Alımızın teriyle, dürüstçe hep birlikte mücadele ediyor, üretimden gelen gücümüzle, onurumuzla hep birlikte hizmet ediyoruz" dedi.

ŞEHRİMİZİN, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ

Hizmet için yoğun tempoda çalıştıklarını ifade eden Başkan Uysal; "Sıradan bir işte çalışmıyoruz. Verdiğimiz emek, akıttığımız her alın teri, toplumumuzun, şehrimizin, çocuklarımızın menfaati için. Bu bizim için çok büyük bir onur, çok büyük bir şans. Bütün çalışma arkadaşlarımı ayrı ayrı, özellikle son 6 aydır gösterdikleri çalışma temposundan dolayı kutluyorum. Hep birlikte nice bayramlar da, nice güzel günlerde, aynı alın açıklığı, aynı iç huzuru, aynı onur ve aynı şerefle bir arada olabilmeyi diliyorum." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement