Muratpaşa'da İlk Resmi Ziyaret Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da İlk Resmi Ziyaret Gerçekleşti

Muratpaşa\'da İlk Resmi Ziyaret Gerçekleşti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret eden Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can, yeni görevinde başarılar diledi.

04.04.2014 12:59

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret eden Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can, yeni görevinde başarılar diledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ilk resmi ziyaretçisi Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir oldu. Muratpaşa Belediyesi'nde yaşanan görev değişikliğinden sonra Başkan Uysal'ı makamında ziyaret eden Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can, Başkan Uysal'a Kaleiçi tablosu ve ay yıldızlı kol düğmesi hediye etti. Muratpaşa İlçe Kaymakamı Can, yeni görevinde Başkan Uysal'a başarılar diledi.

Muratpaşa'da başlayan yeni dönemde "Eşit hizmet dürüst siyaset" ilkesiyle çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Başkan Uysal, bu onurlu görevin ne kadar ciddi ve özverili çalışma gerektirdiğinin farkında olduğunu belirtti. Muratpaşa'nın 56 mahallesini de önemseyen hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini kaydeden Başkan Uysal, şehrin ortak aklını takip edeceklerini ve katılımcı bir belediyecilik ortaya koyacaklarını vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da İlk Resmi Ziyaret Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement