Muratpaşa'da 'Sünnet Şöleni' İçin Son Kayıt Cuma Günü - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da 'Sünnet Şöleni' İçin Son Kayıt Cuma Günü

Muratpaşa\'da \'Sünnet Şöleni\' İçin Son Kayıt Cuma Günü

Muratpaşa Belediyesi’nin 3 Eylül’de düzenleyeceği ‘Sünnet Şöleni’ için kayıtlar 19 Ağustos Cuma günü sona eriyor.

16.08.2016 13:31

Muratpaşa Belediyesi'nin 3 Eylül'de düzenleyeceği 'Sünnet Şöleni' için kayıtlar 19 Ağustos Cuma günü sona eriyor. Kayıtların muhtarlıklar, Turunç Masa, Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'ye çocuklarının nüfus cüzdanı fotokopisiyle yapılabileceği bildirildi.

Cuma günü sona erecek kayıtlar için şu ana kadar 250'nin üzerinde aile kayıt yaptırırken Muratpaşa Belediyesi engelli çocukları da unutmadı. 19 Ağustos mesai bitimine kadar aileler, muhtarlıklar, Turunç Masa, Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'ye çocuklarının nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurabilecek. Engelli çocuklar için RAM raporu ya da sağlık raporu istenecek. Ailelerin başvuru sırasında form ve muvafakatname dolduracak.

Sağlık kurumlarında sünnet olacak tüm çocuklar, 3 Eylül'de gerçekleştirilecek Sünnet Şöleni'nde gönüllerince eğlenecek. Şölene katılacak tüm çocukların sünnet kıyafetleri, Muratpaşa Belediyesi'nce hediye edilecek. Şölende ayrıca sürpriz hediyeler de sünnet çocuklarını bekliyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da 'Sünnet Şöleni' İçin Son Kayıt Cuma Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement