Muratpaşa Sitelerde Sıfır Atık Eğitimi Veriyor - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Sitelerde Sıfır Atık Eğitimi Veriyor

Muratpaşa Sitelerde Sıfır Atık Eğitimi Veriyor

Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ‘Hanelerde Sıfır Atık’ projesi kapsamında bilgilendirme eğitimleri başladı.

25.02.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 'Hanelerde Sıfır Atık' projesi kapsamında bilgilendirme eğitimleri başladı.

Projede pilot bölge olarak belirlenen Demircikara Mahallesi'nde, eğitim çalışmaları başlatıldı. Kaplan Sitesi'ndeki bilgilendirme çalışmasını, Çevre Eğitim Bilgilendirme Sorumlusu Fulya Dönmez yaptı. Site yönetimi ve kat maliklerine yönelik bilgilendirme çalışmasında; kaynağında ambalaj atıklarının ayrı toplanması ve geri kazanımına ilişkin bilgiler, sinevizyon eşliğinde aktarıldı.

Geçtiğimiz yıl mahalle çalışmalarını tamamladıklarını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ceren Şahin, "Eğitim bilgilendirme servisimiz tarafından pilot bölge olarak seçtiğimiz Demircikara Mahallesi'nde sitelerde eğitim çalışmalarına başladık. Site yönetimleri ve kat maliklerine yönelik eğitim çalışmalarımıza program çerçevesinde devam edeceğiz. Site bahçelerine konteynerler, yönetim odalarına da geri dönüşüm toplama ekipmanları yerleştireceğiz. Hanelerde sıfır atık kampanyamız yıl boyu devam edecek" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Sitelerde Sıfır Atık Eğitimi Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement