Muş Gençlik Meclisi, Yılın Gençlik Meclisi Seçildi - Son Dakika
Yerel

Muş Gençlik Meclisi, Yılın Gençlik Meclisi Seçildi

Muş Gençlik Meclisi, Yılın Gençlik Meclisi Seçildi

Muş Kent Konseyi, Ulusal Gençlik Parlamentosu 11. Genel Kurulu’ndan başarıyla dönen meclis üyelerini tebrik ederken, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bayram Coşkun, her zaman gençlere imkanların verilmesi gerektiğini söyledi.

23.05.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Kent Konseyi, Ulusal Gençlik Parlamentosu 11. Genel Kurulu'ndan başarıyla dönen meclis üyelerini tebrik ederken, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bayram Coşkun, her zaman gençlere imkanların verilmesi gerektiğini söyledi.

Muş Kent Konseyi, Ankara'da 300 delegenin katıldığı Ulusal Gençlik Parlamentosu 11. Genel Kurulu'ndan en fazla oy alan Muş Gençlik Meclisi'ni tebrik etti. Gençlik Meclisi hizmet binasında yapılan ziyarete Muş Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bayram Coşkun, yönetim kurulu üyeleri Cengiz Koç, Kasım Sığınç, İhsan Aytemiş, Abit Oruç, Hayrettin Yalçıner ve konsey üyeleri eşlik etti. 2014 - 2015 yılının en iyi gençlik meclisi olarak seçilen Muş Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Koçmen ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Muş Kent Konsey Başkanı Prof. Dr. Bayram Coşkun, "Muş Kent Konseyi Gençlik Meclisi bizim açımızdan çok değerli. Gençlerimiz üstün bir başarı elde etmeyi başardılar. Gençlerimiz yürüttükleri faaliyetler ile 2014 - 2015 Yılı Gençlik Meclisi ödülünü ulusal düzeyde aldılar. Dolayısıyla gençlerimizin bu başarısını tebrik etmek için bu toplantıyı tertip ettik" dedi.

"MUŞ KAMUOYUNDAN VE GENÇLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ"

Muş Kent Konseyi'nin çalışmalarının çok değerli olduğunu ve tüm gençleri tebrik eden Prof. Dr. Coşkun, şunları söyledi:

"Muş Kent Konseyimizin koordinasyonu ile bir "Barış ve Huzur Ormanı" oluşturuldu. Bu orman çok güzel bir yerde, bu orman koruna bilirse beş yıl sonra Muş için önemli bir mesire alanına dönüşecektir. Ağaç dikimi bittikten sonra bu oluşturduğumuz orman tehdit altında. Bu tehdidi bertaraf etme görev ve sorumluluğu hepimize düşüyor. Bir taraftan yetkili kamu otoritelerini göreve davet edeceğiz, valiliğimize yazılı başvuruda bulunacağız. Bunun için gerekli yazışmayı hazırladık ve götürüp teslim edeceğiz. Diğer taraftan orman işletme müdürlüğümüz ile bu konuda daha aktif ne yapabiliriz çalışmasını yürüteceğiz. Orada yüzlerce ağaç dikildi, bunun mutlaka korunması ve geliştirilmesi gerekiyor. Bu konuda hem yürütme kurulu üyelerimizden, çalışma gruplarımızdan, grup başkanlarımızdan, Muş kamuoyundan ve gençlerden destek bekliyoruz. Hedefimiz bu ağaçlık alanı hemşerilerimizin yaşamına kalite katan, yaşantılarını zenginleştiren bu alanı ileride daha geniş sınırlara ulaşmasına temin etmektir."

"2014 YILI İÇERİSİNDE 25 FARKLI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİK"

Yapılan ziyaret ve tebriklerden dolayı daha çok memnun olduklarını kaydeden Muş Gençlik Meclisi Başkanı Deniz Koçmen ise, "2013 yılından itibaren ilimiz gençliği için çalıştık. 2014 yılı içerisinde 25 farklı etkinlik gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Meclisimiz Ulusal Gençlik Parlamentosu üyesidir. Ankara'da gerçekleştirilen genel kurul toplantısına katılarak yaptığımız çalışmaları programa katılan 197 kuruluşa anlattık. Seçim sonuçlarına gençlik meclisleri arasında en çok oyu alarak yılın gençlik meclisi seçildik. Gururluyuz, ilimiz gençliği için söyleyecek çok şeyimiz, yapacak çok işimiz var" dedi.

Yılın gençlik meclisi olarak seçilmelerinin kendilerini daha çok motive ettiğini vurgulayan Koçmen, "Bu süreçte bize destek veren Muş Kent Konseyi Başkanımız Sayın Bayram Coşkun'a, bize destek olan ve olmayan herkese ve meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmalardan sonra katılımcılara ikramlarda bulunuldu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Gençlik Meclisi, Yılın Gençlik Meclisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement