Muş'ta Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Muş'ta Karla Mücadele Çalışmaları

Belediye Başkanı Feyat Asya, 32 günden beri devam eden karla mücadele çalışmaları için 2 milyon lira harcama yapıldığını bildirdi.

01.02.2016 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Feyat Asya, 32 günden beri devam eden karla mücadele çalışmaları için 2 milyon lira harcama yapıldığını bildirdi.

Muş'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklarda biriken kar yığınları, Muş Belediyesi karla mücadele ekibi tarafından şehir dışına taşınıyor.

Çalışmalarla ilgili AA Muhabirine açıklamada bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, geceli gündüzlü oluşturulan 2 vardiya ile ana cadde ve sokaklarda toplanan kar kütlelerinin kamyonlarla kent dışına taşındığını ifade etti.

32 günden beri karla mücadele çalışması yaptıklarını aktaran Asya, bu süre zarfından karla mücadele çalışmasında yapılan harcamanın 2 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Biriken kar yığınlarını kamyonlarla kent merkezinden 10 kilometre uzaklıkta belirlenen alanlara taşıdıklarını aktaran Asya, şunları kaydetti:

"Ekiplerimiz geceli gündüzlü olmak üzere aralıksız karla mücadele çalışmasına devam ediyor. Bizim için zorlu bir kış devam ediyor. 32 günden beri gerek ana arterler gerekse mahalle ve ara sokaklarda kar temizleme çalışması sürdürüyoruz. Vatandaşımızın cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde hareket etmeleri için çaba gösteriyoruz. Ancak bilindiği gibi zorlu bir kış mevsimi devam ediyor. Bu konuda vatandaşlarımızın biraz daha sabırlı ve duyarlı olmalarını bekliyoruz. Özellikle çatılarda biriken karları temizlemeleri bizim işimizi kolaylaştırır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta Karla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement