Muş'ta Sel Faciası: 1'i Çocuk 2 Kişi Öldü, 1 Bebek Kayıp - Son Dakika
3.Sayfa

Muş'ta Sel Faciası: 1'i Çocuk 2 Kişi Öldü, 1 Bebek Kayıp

Muş\'ta Sel Faciası: 1\'i Çocuk 2 Kişi Öldü, 1 Bebek Kayıp

Muş'un Korkut İlçesi'nde aniden bastıran sağanak yağmur sonrası sele kapılan otomobildeki 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti. 4 aylık bir bebek de kayıp.

24.06.2016 19:36  Güncelleme: 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Korkut ilçesinde sele kapılan bir otomobildeki 1'i çocuk, 2 kişi öldü, 4 aylık bebek için arama çalışması başlatıldı.

DERE TAŞTI

İlçeye bağlı Karakale ve Dereiçi köylerinin bulunduğu bölgede etkili olan sağanak yerini, doluya bıraktı. Şiddetli yağış nedeniyle dere yatağı taştı. Bu sırada Bulanık ilçesinden Muş'a giden bir otomobil sele kapıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, BEBEK KAYIP

Sürücüsü belirlenemeyen araçtaki Yasemin ve 4 yaşındaki Yunus Sungur, hayatını kaybetti. Canan (15), Ela (5) ve Songül Demir (26) ise yaralandı. Araçta bulunan ve 4 aylık olduğu öğrenilen bir bebek de akıntıya kapılarak, kayboldu.

Olay yerine çağrılan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), jandarma ve İl Özel İdaresi ekipleri, kayıp bebeğin bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Muş'ta Sel Faciası: 1'i Çocuk 2 Kişi Öldü, 1 Bebek Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hdpli şeyhmus: muş alevisimi kürdümi bu korkut iliçesi işale alevidr 1 12 Yanıtla
  • insan: şeyhmus hdp lli olacağına biraz adam olsaydın ölümün inşallahı olur mu inşallah alevi diyorsun biraz kendine adam ol senın gıbıler yuzunden kurtlerınde adı battı 0 0 Yanıtla

Advertisement