Musa Yerkan Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Musa Yerkan Resim Sergisi Açıldı

Musa Yerkan Resim Sergisi Açıldı

Osman Hamdi Bey Müzesi Sanat Galerisi’nde açılan Musa Yerkan Resim Sergisi sanatseverleri bekliyor.

11.06.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osman Hamdi Bey Müzesi Sanat Galerisi'nde açılan Musa Yerkan Resim Sergisi sanatseverleri bekliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek müzeye dönüştürülen ve her gün ziyarete açık olan Osman Hamdi Bey Müzesi'nde resim sergisi açıldı. Musa Yerkan tarafından yapılan resim ve fotoğraf çalışmaları Osman Hamdi Bey Müzesi sanat galerisinde sergileniyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olan Osman Hamdi Bey Müzesi Sanat Galerisi'nde Musa Yerkan'ın resim ve fotoğraf sergisi açılışına Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu, Musa Yerkan ve öğrencileri katıldı. Resim sergisi açılışında konuşma yapan Müzeler Şube Müdürü Halil Zorlu, Osman Hamdi Bey Müzesi'nde gerçekleştirilen sanat etkinliklerine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Resim ve fotoğraf sergisinde, Musa Yerkan tarafından yağlı boya ve karakalem teknikleri kullanılarak yapılan 60 resim ve 10 fotoğraf sergileniyor. Osman Hamdi Bey Müzesi Sanat Galerisi'nde yer alan Musa Yerkan Resim ve Fotoğraf Sergisi, 30 Haziran'a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

MUSA YERKAN KİMDİR

Tunceli doğumlu olan sanatçı, sanatla küçük yaşlarda tanıştı. Resim aşkı eğitim hayatına da yansıyan Musa Yerkan, lise eğitimi için resim bölümünü tercih etti. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi'nde tamamlayan Musa Yerkan resim ve fotoğrafçılık alanlarında eserler üretmekte. 15'e yakın kişisel sergi açan Musa Yerkan, Çayırova Mustafa Necati Ortaokulu'nda öğretmenlik yapmaya devam ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Musa Yerkan Resim Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement