Müsiad'dan Başkan Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan Başkan Özdemir'e Ziyaret

Müsiad\'dan Başkan Özdemir\'e Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir`i ziyaret etti.

19.06.2014 15:18

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i ziyaret etti.

Başkan Şerif Yıldırım, Gölbaşı ilçesinin konumu itibari ile Doğu ile Batı arasında köprü görevi gördüğünü belirterek, "Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, çalışmaları ile Gölbaşılıların gönüllerinde taht kurmuştur. 30 Mart seçimlerini tekrar kazanarak Gölbaşına hizmet etmeyi kendisine bir görev bilen Başkan Özdemir'e MÜSİAD olarak hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. MÜSİAD olarak Adıyaman ve ilçelerinin gelişmesi için sanayileşme adına bize verilecek her türlü oluşumun içerisinde olacağız" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, "Öncelikle Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ve yönetimine ziyaretlerinde ötürü teşekkür ederim. Asıl gaye Gölbaşı'nın gelişmesi ise gerisi teferruattır. Gölbaşı'na sanayileşme, istihdam ve gelişim anlamında yapılacak her türlü girişimi Gölbaşı Belediyesi olarak sonuna kadar destekleriz. Gölbaşının gelişimi için yapılacak her türlü unsura sahip çıkar, yanında oluruz. Gölbaşı'na yatırım yapacak sanayicilerimizin başımızın üzerinde yeri var" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan Başkan Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement