Mustafa Ceceli Zehir Zemberek Sözleriyle İlgili Özür Diledi - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli Zehir Zemberek Sözleriyle İlgili Özür Diledi

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarına katıldıktan sonra kendisine teki gösterenlere yönelik sarf ettiği sözlerle ilgili özür diledi.

28.06.2016 21:48  Güncelleme: 21:50

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tarabya Köşkü'nde verdiği iftara katılmış, ardından oruç tutmadığı yönünde iddialar yayılmıştı. Ceceli'de bu iddialar üzerine zehir zemberek sözlerle iddia sahiplerine tepkisini göstermişti.

Ancak Ceceli bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, sözlerinden ötürü bazı arkadaşlarının incindiğini belirterek özür diledi.

Ceceli oruç tutumadığı yönündeki iddialara şu sözlerle yüklenmişti:

"Bir tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç tutmuyor demiş. Allahından bul soysuz. Yazdım anlamadınız bir daha yazayım, bunlara hayvan demek hayvana hakarettir. Ben Allah'a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar Cehennem çukurunun misafiri… Kurtarıcısız. Gözünüz dönmüş kansızlar."

Ceceli'nin Twitter'dan paylaştığı özründe şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili arkadaşlar. Dün bana atılan iftira sonrası yazdıklarımı üstüne alınan arkadaşlarım olmuş onlardan özür dilerim. Sonrasında okuduğumda ben de kendime bu üslubu yakıştıramadım. Hacı Bektaş Veli'nin "İncinsen de incitme" sözü bana ders olsun.. sevgiyle"

Mustafa Ceceli Zehir Zemberek Sözleriyle İlgili Özür Diledi

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli Zehir Zemberek Sözleriyle İlgili Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement