Mustafa Denizli, Gönderilecekler Listesini Yönetime Verdi - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli, Gönderilecekler Listesini Yönetime Verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yönetime ligin ikinci yarısında kadrosunda düşünmediği isimlerin listesini verdi.

07.01.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli neşteri atıyor... Tecrübeli teknik adam, takımda düşünmediği isimleri listeledi. Yönetim, bu oyuncular ile masaya oturup ayrılık için anlaşma yolu arayacak. Sarı kırmızılı yönetim, yolların ayrılacağı oyunculardan yapılacak tasarrufu yeni transferlerde kaynak olarak kullanmayı planlıyor. Mustafa Denizli, takıma kazandırılacak genç yetenekler ile geleceğe dönük bir kadro yapısının hazırlıklarını yapıyor.

REVİZYON KAPIDA

Ligin ilk yarısında beklenen performansın uzağında kalan Galatasaray'da Mustafa Denizli, görev süresince yaptığı açıklamalarda revizyonun işaretlerini vermişti. Deneyimli çalıştırıcı, kadroda yeterli görmediği bazı isimlerle yolların ayrılmasını istedi.

6 FUTBOLCUYLA GÖRÜŞME YAPILACAK

Sarı kırmızılılarda Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Paul Karacan, Emre Çolak, Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop için görüşmeler yapılacak. Oyuncuların takımdan ayrılıp ayrılmayacakları yapılacak görüşmelerin sonunda netlik kazanacak.

EMRE ÇOLAK'A TALİP VAR

Çaykur Rizespor ve Antalyaspor Emre Çolak'ı kiralamak için Galatasaray'a teklifte bulundu. Mustafa Denizli, Emre Çolak ile ilgili gelen tekliflerin değerlendirilmesini istiyor.

KORAY, HAMİT VE TARIK DA GÖNDERİLECEK

Koray Günter ve Tarık Çamdal'a da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden ilgi var. Hamit Altıntop'un ise Katar'dan taliplerinin olduğu ve sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcu için Galatasaray yönetiminin 1 milyon Euro'luk bir ücret belirlediği gelen haberler arasında.

JEM PAUL KARACAN SINIFTA KALDI

Sarı kırmızılı ekipte Jem Paul Karacan'ın performansı ise teknik direktör Mustafa Denizli tarafından yeterli bulunmadı. Sinan Gümüş'ün ise Kayserispor tarafından kiralanmasının gündemde olduğu iddia edildi.

YA ELVEDA YA DA KADRO DIŞI

Galatasaray Yönetimi, oyuncular ile yapacağı görüşmelerde gelen transfer tekliflerine göre hareket edilmesini isteyecek. Aksi halde bazı futbolcuların kadro dışı kalma ihtimali bulunuyor.

EN FAZLA 28 OYUNCU

Galatasaray'da Ryan Donk'un gelişiyle birlikte kadrodaki oyuncu sayısı 26'ya çıktı. TFF'nin talimatına göre takımlar kadrolarında en fazla 28 oyuncu bulundurabiliyor.

(Kaynak: NTV Spor)

Mustafa Denizli, Gönderilecekler Listesini Yönetime Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mustafa Denizli, Gönderilecekler Listesini Yönetime Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • FATIH: Hamza hoca bu kadroyla 3 kupa aldı sen şampiyonluk yarışından kopardın,sen git. 6 1 Yanıtla
  • Bmw750: Gidecek tek kişi Denizli Fenerbahçe yi çalışdırmış bir hoca Galatasaray yın hocası olamaz bundan dolayı GS maçlarını bile bakmıyorum bir GS olarak 5 1 Yanıtla
  • murat: galatasarayi bitirmek icin ozel gelmis sanki denizli 4 0 Yanıtla
  • Batmanlı : Umut bulut üzerimize kara bir bulut olmuş sarmış tüm camiayı 3 0 Yanıtla
  • doğrusu bu: bir hocanın iş yapıp yapmayacağı aldırdığı ve sattırdığı oyunculardan yani kurduğu kadrodan bellidir hamza hamzaoğlunun sezon başlamadan kurduğu kadro sonunu getirdi eğer yine aynı topçular kalacaksa yandı gülüm keten helva mustafa denizlide sezon sonunu göremez yazın bir kenara 2 0 Yanıtla
    cobra: Umut. ..Sabri. ..Denizli 3 ü de gönderilirse ve transfer yapılırsa gs düzelir 0 0
  • cobra: Benim merak ettiğim sabri ile umut un mustafa denizliyle özel bir münasebeti mi var acaba 2 0 Yanıtla
  • serdal tok: geç bile kaldılar... şampiyonluğumuzu yediler.. başarının üstüne başarının devamı kolaydı.. şu hollandalılar alındaydı iyidi.. gelecekteki iskeletimiz.. donk nokta transfer.. ama Arenaya kimse gitmeyecek.. günlerdir spor gazetelerini işgal eden transferler nerde??!! bu yönetim sınıfta kaldı.. 2 0 Yanıtla
  • Karışık: İşler karıştı Fatih terim nerde 2 0 Yanıtla
  • elazığlı: umut burak niye yok 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement