Mustafa Denizli: Psikolojim İyi Değil - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli: Psikolojim İyi Değil

Mustafa Denizli: Psikolojim İyi Değil

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor maçı sonrası "Psikolojim iyi değil ancak hedeflerden vazgeçmeyeceğiz." dedi.

10.02.2016 21:28  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininden şikayet eden Mustafa Denizli, "Bu zeminde oynayacak olan tüm futbolculara yazık. hem izleyenlere, hem oynayanlara zevk vermiyor. çeyrek finalde deplasmanda 2-1 kazanmak avantaj ve bu avantajı bırakmayız. Akhisar'ın hocası çıkıyor, oyuncusu çıkıyor ve aynı şeyleri söylüyor. Kupada düşündüğümüz hedefe gideceğiz. Burada konsantrasyon sağlanmaz ama iki takım futbolcularına da tebrik etmek lazım" dedi.

"ARAMIZDAN AYRILMAKTA OLAN KARDEŞLERİMİZ VAR"

Takımdaki sıkıntıları anlatan Denizli, "Son 2,5 ayda bir tek çarşamba boş geçti. Bu sürpriz değil, uzun zamandır yaşadığımız hadiseler. Hem sakat olan hem de aramızdan ayrılmakta olan kardeşlerimiz var. Problemi olan kardeşlerimiz var. Bunu aşmak zorundayız. Kendi içimizden çözümler üreteceğiz. Zor bir yolculuk, üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL"

"Psikolojiniz iyimi?" sorusuna cevap veren Denizli, "İyi olması mümünkün değil, bunu çok net söyleyelim. Psikolojim bozuluyor diye hedeflerden vazgeçmeyeceğiz. Bu abartılı oldu, uykumuza, yediklerimize mal oluyor ama aşacağız. Bu ilk defa yaşadığımız bir zorluk değil" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Mustafa Denizli: Psikolojim İyi Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • mahir: GS gidilmicek zamanda gittin hocam zamanlama hatası fatih hocami biraz taklit et 19 1 Yanıtla
  • Vatandas: Dede merak etme bu devirde kimse isinden memnun degil hangi is kolu olursa olsun ama mecburiyetten yapiliyor ekmek parasi icin 15 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SOL PARTİLERİN KENDİ ARALARINDA İTİŞİP KAKIŞMALARI YÜZÜNDEN MEYDAN İŞTE BÖYLE SAĞCILARA FAŞİSTLERE SAHTE DİNCİLERE SAHTE HİLAFETÇİLERE SAHTE MEHDİLERE İLAVETEN SİYONİSTLERE İLLUMİNATİCİLERE AMERİKANIN KUKLALARI VE UŞAKLARINA EMPERYALİSTLERE KANDAN BESLENEN VAMPİRLERE YARASALARA SİVRİSİNEKLERE VATANI BAYRAĞI MİLLETİ CUMHURİYETİ DEMOKRASİYİ HİÇE SAYAN BİR GURUP NE İDÜĞÜ BELİRSİZLERİN ELİNE KALDI SOL PARTİLERİN KENDİ ARALARINDAKİ KAVGALARI YÜZÜNDEN MEMLEKET HEDER OLDU VİRAN OLDU KAN GÖLÜNE DÖNDÜ... 7 7 Yanıtla
  • goat: Ahhh canım psikolojiside bozulurmuş bakırköyde tanıdığım iyi veteriner var tavsiye ederim 4 5 Yanıtla
  • zim: Noldu kakanmi geldi yorum yaparken iyiydi tv de çakma antrenörler sizi 0 9 Yanıtla
  • Osman: Trt de yorum yaparken şu söyledi bu böyle di diyordun şimdi ne beyni sulanmış yaşlı olcani sag aldın solunda fişini sağında sen futboldan hiç anlamiyorsun,,,, 5 2 Yanıtla
  • deniz: Daha çok bozulur hocam 7 0 Yanıtla
  • Malatyalı: Çocukluğu beşiktaş, gençliği fenerbahçe, ruhu galatasaray. Öok yönlü bir teknik adam. 1 4 Yanıtla
  • Alex: Piskolojin iyi olsaydı gs gitmezdin hoca 4 1 Yanıtla
  • ccf: Sen de git Çin e 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement