Mut'ta 45 Dakika Süren Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti - Son Dakika
Yerel

Mut'ta 45 Dakika Süren Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti

Mut\'ta 45 Dakika Süren Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti

Mersin’in Mut ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve 45 dakika süren şiddetli yağmur ve fırtına hayatı felç etti.

05.08.2014 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve 45 dakika süren şiddetli yağmur ve fırtına hayatı felç etti. Sokaklar adeta göle döndü.

İlçe merkezinde cadde ve sokaklar kısa sürede etkisi gösteren yağmur sularının birikmesiyle sel oldu aktı. Yağmur suyu nedeniyle yollar adeta göle döndü. Aşırı yağmur ve rüzgar vatandaşa korkulu anlar yaşattı.

Yağmur nedeniyle 2 saat boyunca da ilçe merkezi ve mahallelerinde elektrik kesintisi oldu. Yağışın durmasıyla birlikte iş yerlerinde ve sokakta bulunan vatandaşlar, sel sularından yollardan geçmekte zorluk çekti.

Şiddetli yağışlar sırasında yollarda bulunan araç sürücüleri de zor anlar yaşadı. Özellikle ilçe merkezinde oturan vatandaşlar, "Yağmurun başlamasıyla caddeler su altında kaldı, yağmur ne zaman yoğun yağsa ilçe merkezindeki Atatürk bulvarı sel sularıyla doluyor. Kanalizasyon yağmur suyunu taşımıyor. Bu caddede aynı sorun devamlı oluyor" dediler.

İlçede 3 gün boyunca aralıklarla yağmurun devam etmesi bekleniyor. Şehirde en düşük sıcaklık 23 derece ölçülürken, en yüksek sıcaklık ise 29 dereceyi gösterdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta 45 Dakika Süren Şiddetli Yağış Hayatı Felç Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement