Mut'ta Sıcaklık 41 Dereceye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Mut'ta Sıcaklık 41 Dereceye Çıktı

Mut\'ta Sıcaklık 41 Dereceye Çıktı

Mersin'in Mut ilçesinde vatandaşlar ağaç gölgesi, su kenarları ve özellikle tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkında serinlemeye çalışıyor.

10.07.2015 17:08  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava sıcaklığı 41 dereceye kadar çıkan Mersin'in Mut ilçesinde vatandaşlar ağaç gölgesi, su kenarları ve özellikle tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda serinlemeye çalışıyor.

Sıcaklara dayanamayıp serinlemek için kendini Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'na atan vatandaşlar, "Sıcakların Ramazan ayına denk gelmesi bizleri perişan ediyor. Gün geliyor sıcaklık 45 dereceye kadar çıkıyor. Zengin yaylaya, denize gidiyor biz garibanlar ise şehrin göbeğindeki Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'na sığınıyoruz. Yapacak bir şey yok" dediler.

Ramazan'ın yaz mevsimine denk gelmesiyle sıcağın etkisini daha çok hissettiklerini belirten Erol Sinan, "Bizim gidebileceğimiz tek yer Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkı. Fıskiyeleride açtılar mı etrafına sandalyeleri koyup parktaki çınar ağaçlarının gölgesinde serinliyoruz. Günümüzün büyük bir bölümünü burada oturup serinlemekle geçiriyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut'ta Sıcaklık 41 Dereceye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement