Polis operasyonunda gizli bölmede yakalanan kadın, "Size şaka yaptık" dedi - Son Dakika
3.Sayfa

Polis operasyonunda gizli bölmede yakalanan kadın, "Size şaka yaptık" dedi

Çorum'da çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan kişilerin yakalanması için düzenlenen operasyonda, 2 zanlı mutfak tezgahının altındaki gizli bölmede yakalandı. Polislerin ikazı üzerine gizli bölmeden çıkan kadın, "Size şaka yaptık" dedi.

17.07.2020 18:47  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık, yaralama ve silahlı tehdit suçlarından haklarında 5 ay ila 6 yıl arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan kişilerin yakalanması için il genelinde 19 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda, mutfak tezgahının içine yaptıkları gizli bölmede saklandıkları tespit edilen bir kadın ve bir erkek de yakalandı. Gizli bölmeden çıkan kadın, "Size şaka yaptık" demesi şaşkınlıkla karşılandı.

DUVAR DELİNMİŞTİ

Asayiş Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, aranan kişilerden 6'sı yakalandı. Operasyonda, evlerinin mutfak bölümündeki tezgahının altından duvarı delerek yaptıkları gizli bölmede saklandıkları tespit edilen bir kadın ve bir erkek de yakalananlar arasında yer aldı. Polislerin ikazı üzerine gizli bölmeden çıkan kadın, "Size şaka yaptık" ifadesini kullandı.

Operasyonda mutfak tezgahının içindeki gizli bölmede yakalanınca 'Size şaka yaptık' dedi

6 KİŞİDEN 5'İ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 kişiden 5'i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, hakkında para cezası bulunan kişi ise cezai ödemesini yatırdığı için serbest bırakıldı.

Polis operasyonunda gizli bölmede yakalanan kadın, "Size şaka yaptık" dedi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Polis operasyonunda gizli bölmede yakalanan kadın, 'Size şaka yaptık' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tabi: Sürprizzz 0 0 Yanıtla
  • Ademm: Serbes kalacaklar 0 0 Yanıtla

Advertisement