Müzeyyen Senar Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Müzeyyen Senar Hastaneye Kaldırıldı

Huzur evinde kalan Türk Sanat Müziği'nin ünlü sanatçısı Müzeyyen Senar, akşam saatlerinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

15.01.2015 21:08  Güncelleme: 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Urla İlçesi'ndeki, Darüşşafaka Yaşlı Bakımevi'nde kalan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, akşam saatlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

BAKIMEVİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİ

Bodrum'da, kızı ve oğlu ile birlikte yaşayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, geçen hafta Urla Darüşşafaka Yaşlı Bakımevi'ne yerleştirilmişti. Müzeyyen Senar, akşam saatlerinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzun süredir kısmı felç nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve konuşamayan Senar'ın tedaviye alındığı ve bir dizi kontrollerden geçirileceği öğrenildi.

RUTİN KONTROLLER İÇİN HASTANEDE

Öte yandan ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu arada Müzeyyen Senar'ın yakınları rutin kontrolleri için hastaneye götürüldüğünü söylediler.

Müzeyyen Senar Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Müzeyyen Senar Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Alper Alaca: Türk Sanat Müziği'nin mükemmel insanı sayın Müzeyyen Senar hanfendi sizi çok seviyorum Allah yardımcınız olsun Allahtan size acil şifalar diliyorum sağlık diliyorum uzun Ömür diliyorum Türk Sanat Müziği'nin eşsiz sesi!!!! Ve Eşsiz Kişiliği 2 15 Yanıtla
  • Nihat Sarpaşan : Allah acil şifa versinok geçmiş olsun 0 9 Yanıtla
  • Garib Yolcu: Geçmiş olsun. Üç dev Çınar dan bir sen kaldın.ömrün uzun ola. 2 5 Yanıtla
  • Paket fistikçi: Muslumanim diyenler yetim kahhini gozunu kirpmadan yiyor. Muzigin gunahi bunun yaninda hafif kalir 1 1 Yanıtla

Advertisement