Nar Gourmet Doğal Lezzet Tutkunlarını, İstinyepark Mağazasında Reçel Yapımına Davet Ediyor - Son Dakika
Basın Bültenleri

Nar Gourmet Doğal Lezzet Tutkunlarını, İstinyepark Mağazasında Reçel Yapımına Davet Ediyor

Nar Gourmet Doğal Lezzet Tutkunlarını, İstinyepark Mağazasında Reçel Yapımına Davet Ediyor

Nisan ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi, NAR'ın seçimi ve kontrolü altında, tamamen doğal ve organik koşullarda bakımı yapılan bahçelerde mevsime göre yetiştirilen meyveler, NAR Gourmet İstinyePark mağazasında, NAR'ın geleneksel üretim yöntemi...

08.07.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nisan ayı boyunca her Cuma ve Cumartesi, NAR'ın seçimi ve kontrolü altında, tamamen doğal ve organik koşullarda bakımı yapılan bahçelerde mevsime göre yetiştirilen meyveler, NAR Gourmet İstinyePark mağazasında, NAR'ın geleneksel üretim yöntemi ile eskinin ikramlık meyve tatlılarına, günümüzün reçellerine dönüşüyor.

Kıvam arttırıcı ve herhangi bir katkı maddesi kullanmaksızın, annelerimizin hassasiyetini geleneğin ustalığı ile birleştiren NAR, bölgesine göre ayrı ayrı toplanan meyvelerin doğal çeşitliliğini, öz değerlerine yakışan şekilde reçel ve marmelat kavanozlarında özenle sunuyor.

Nisan ayı itibariyle her hafta, mevsimine göre toplanan taze meyve çeşitleri, bir tencere içinde doğal lezzetin takipçileri için özel olarak kaynıyor; kapakların ardındaki lezzet, NAR Gourmet'nin Pazar Yeri'ndeki mağazasından dışarı taşıyor.

NAR Gourmet'nin İstinyePark mağazasında reçel günleri, Nisan ayının ilk haftasonu, Yafa portakalından yapılan Portakal Kabuğu Reçeli ile başladı.

NAR'ın nitelikli kalın kabuğu için tercih ettiği ve yetiştirilmesini desteklediği, bir kültür değerimiz olan Yafa portakalının kabuğu, aynı zamanda C vitamini, lif ve potasyum deposu! NAR, Mersin'den tam mevsiminde seçtiği Yafa portakalını hiçbir katkı maddesi, kıvam arttırıcı kullanmadan, bakır tencerelerde kaynatıyor. NAR'ın "anne reçeli" tadı da buradan geliyor. Tamamen doğal ve geleneksel yöntemlerle üretilen bu reçelin içerisinde sadece meyve, su ve beyaz pancar şekeri bulunuyor.

Nar Gourmet'nin İstinye Park mağazasında reçel günleri; çilek reçeli yapımı ile devam ediyor… Çileğin güçlü kokusu ve lezzeti, pasta ve tatlılarda geniş kullanım seçenekleri sunuyor. Enerjik kırmızı rengiyle, kaynatıldıktan sonra da formu bozulmayan iri taneleriyle göz zevkini de okşayan çilek, bağışıklık sistemini koruyan, metabolizmayı harekete geçiren vazgeçilmez bir meyve. NAR'ın çilek reçelini ister taze ya da kızarmış ekmeğinizle sabah ve ikindi kahvaltılarında, ister lor peyniri, dondurma, kaymak ve sütlü tatlılarla yemekten sonra tüketin, ağız tadınıza renk katın!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Nar Gourmet Doğal Lezzet Tutkunlarını, İstinyepark Mağazasında Reçel Yapımına Davet Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement