Narlıdere'de Obeziteye Hayır Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Narlıdere'de Obeziteye Hayır Yürüyüşü

Narlıdere'de Dünya Diyabet ve Obezite Haftası kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ve Narlıdere İlçe sağlık müdürlüğü katkılarıyla bir yürüyüş organize edildi.

13.11.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan ve Kaymakam Obezite için yürüdü

Halk sağlığını tehdit eden Obeziteye dikkat çekmek ve insanları sağlıklı yaşama yönlendirebilmek için Narlıdere'de düzenlenen yürüyüşe Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Sağlık Müdürü Dr. Berkay Kocasarı, Dr Cengiz Balaban, İlçe sağlık müdürlüğü ve Belediye çalışanlarının yanı sıra Narlıdereli kadınlar katıldı.

Narlıdere İlçe Sağlık müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş boyunca kadınlar ellerinde ' Obeziteye Hayır, Sağlık İçin Yürüyoruz, Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Et' yazılı pankartlarını taşıdılar. Narlıdere Belediye Binası önünden Narlıdere Sahilevlerine doğru devam eden yürüyüş sahil şeridinin sonuna kadar devam etti. Güneşli güzel bir gün olmasından dolayı son derece keyifli geçen yürüyüşte Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Sağlık Müdürü Dr. Berkay Kocasarı, Dr Cengiz Balaban yürüyüş yapan bayanlarla sohbet ederek keyifli dakikalar geçirdiler. Yürüyüşün final noktasında Obeziteye dikkat çekmek için yürüyüşe katılanları, İl sağlık müdürlüğü tarafından katılımcılar için hazırlanmış bir stant bekliyordu. Tüm katılımcılara nen kadar mesafe yürüdüklerini hesaplayabilmeleri için adım sayar armağan edildi. Yürüyüş sonunda tüm katılımcılarla toplu fotoğraf çektiren Narlıdere Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yürüyüşün sadece bugünle kalmamasını, Obezite'den uzak, sağlıklı bir hayat için bu güzel sahil şeridini sık sık kullanmalarını istediler. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur"Ben daha dinamik, dinç ve sağlıklı olmak için her sabah Narlıdere'mizin bu güzel sahilinde yürüyorum. Obezite'den uzak sağlıklı bir hayat için herkesi yürüyüşe davet ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narlıdere'de Obeziteye Hayır Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement