Narlıdere'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı - Son Dakika
Güncel

Narlıdere'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı

Narlıdere Belediyesi özellikle gençlerin yoğun olarak kullandığı internet erişimini Narlıdere'de ücretsiz hale getirdi.

24.10.2015 09:24

Gençleri oldukça memnun eden 'Ücretsiz İnternet Hizmeti' için şimdilik sadece Narlıdere'nin beş noktasında bulunan 'Narlıdere'nin Kısa Yolu' adlı ücretsiz erişim noktasına kayıt olmaları yeterli.

Gençler bunu Hak ediyor

Narlıdere Belediyesi 'Ücretsiz İnternet Hizmeti' ile ilgili bilgi veren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur; Çağın bilgi çağı olduğunu ve engin bir bilgi kaynağı olan İnternet ile Narlıderelileri ,Narlıdere'nin birçok yerinde buluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Batur"Narlıdere'nin kısa yolu adlı projemiz çok geniş kapsamlı bir proje. Proje ile amaçlanan Narlıdere'nin vatandaşa dokunan her türlü hizmet ayağını internet üzerinden insanlarımızın ulaşımına sunmak. Özellikle gençlerimizin yoğun olarak kullandığı internet ile başladık. Gençlerin internete ücretsiz olarak ulaşmaları çok önemli. Güzel sanatlar fakültesinde öğrenim gören gençlerimizin istedikleri ve ihtiyaç duydukları her an internete ulaşması için bu bölgeye de erişim noktası kurduk. Sosyal medyayı yoğun olarak kullanan ve en son Gezi olaylarında gösterdikleri sağlam duruş ile bunu çoktan hak ettiklerini düşünüyorum" dedi.

Şimdilik 5 noktada hizmetinizde

Narlıdere Belediyesi'nin ücretsiz kablosuz internet hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar; WI-FI erişim sağlayabilen Mobil cihazlardan, 'Narlıdere'nin Kısa Yolu' bağlantısını seçerek otomatik açılan ekrandan, üye ol bölümüne gelerek, gerekli bilgileri girdikten sonra, bağlantı için parola oluşturup ücretsiz internet hizmetinden yararlanabiliyorlar. Daha çok kişinin daha verimli kullanabilmesi açısından internet kullanımı süre ile sınırlı. Kullanıcılar sürenin tamamlanması halinde yeniden giriş yaparak internet hizmetinden faydalanmaya devam edebiliyorlar.

Narlıdere Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan ücretsiz kablosuz internet erişiminin aktif olduğu bölgeler ise şu şekilde;

1-Narlıdere Belediye Binası ve Çevresi

2-Narlıdere Semt Polikliniği

3- Aydın Güven Gürkan Parkı

4- Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı

5- Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narlıdere'de Ücretsiz İnternet Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement