Narlıdere Yukarıköy Kupası - Son Dakika
Güncel

Narlıdere Yukarıköy Kupası

Narlıdere Yukarıköy Kupası

İlk kez gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelmesi planlanan Yukarıköy kupası Narlıdere Ali Artuner standında gerçekleştirildi.

09.04.2016 09:36  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narlıdere Belediyespora emek vermiş, yöneticilik yapmış ve futbol oynamış oyuncularda oluşan takım Narlıdere Belediyespor 'un gençleri ile karşı karşıya geldi.

Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur'un futbolcu olarak yer aldığı kupa, Yukarıköy yaşayan efsaneler, muhtarlar, sanatçılar, emektarlar, taçsız kral, kaptan, ustalar ve Yukarıköyün unutulmayan isimleri adına düzenlendi. Karşılaşma öncesi Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Yukarıköye ve Yukarıköy kupasına emek verenlere plaketlerini verdi. Oldukça eğlenceli bir ortamda geçen mücadeleyi izlemek için Yukarıköylüler ve Narlıdereliler türbinlere akın etti. Narlıdere Belediyespor'da top koşturmuş eski futbolcu ve yöneticilerden oluşan efsane takım yine Narlıdere Belediyespor'un gençleri ile karşı karşıya geldi. Tüm hakemlerin Yukarıköylü bayanlardan oluşması ise karşılaşmaya ayrı bir güzellik kattı. Bayan hakemlerin yönettiği kupa karşılaşması dostluk ve eğlence içerisinde geçerken, mücadeleyi efsaneler takımı, Belediyespor genç takımını 4 - 3 mağlup ederek ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narlıdere Yukarıköy Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement