Nazilli Belediyesi, Ovacık'a Çok Amaçlı Cemiyet Alanı Kazandırıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi, Ovacık'a Çok Amaçlı Cemiyet Alanı Kazandırıyor

Nazilli Belediyesi, Ovacık\'a Çok Amaçlı Cemiyet Alanı Kazandırıyor

Nazilli Belediyesi, Ovacık Mahallesine çok amaçlı sosyal çatı ile müştemilat binası yapıyor.

27.04.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, Ovacık Mahallesine çok amaçlı sosyal çatı ile müştemilat binası yapıyor. Alanda yapılacak çevre düzenlemelerinin ardından Ovacık Mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Ovacık Mahallesi'ne yapmış olduğu ziyarette vatandaşların düğün, nişan vb. cemiyetlerini yapabileceği üstü kapalı bir alanının olmadığını öğrenen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat vererek çalışmaların başlatılmasını istedi. Başkan Alıcık'ın talimatını vermesinin ardından alanın yapılacağı yer belirlenerek çok amaçlı cemiyet alanı inşasına başladı. 20x21 ebadında Profil kaideli çelik Konstrüksiyon malzemeden oluşan sosyal amaçlı çatının tabanı Silimli beton parke taşı ile kaplanarak düzenlenecek. Aynı zamanda bu kapalı alanın hemen yanına 20x5 ebadında içerisinde wc, mutfak, yemek pişirme alanı ve deposu olan müştemilat binasının da yapımına başlandı.

Böyle bir cemiyet alanına uzun zamandır ihtiyaç duyduklarını belirten Mahalle sakinleri Nazilli Belediyesinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederlerken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye olarak ilçeye bağlı tüm mahallelerde vatandaşın en çok ihtiyaç duydukları hizmetleri göz önünde bulundurarak çalışmalar yaptıklarını hatırlatarak "Vatandaşımızın rahatı için mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek çözüme kavuşturuyoruz. Belediyemiz kendi imkanları ile mahallelerde en çok ihtiyaç duyulan çok amaçlı üstü kapalı bu mekanları yaratarak vatandaşın yaz kış rahatlıkla her türlü cemiyetini yapabilmelerinde kolaylık sağlamış oluyoruz. En kısa süreçte tamamlanacak bu üstü kapalı çok amaçlı cemiyet alanının Ovacık halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi, Ovacık'a Çok Amaçlı Cemiyet Alanı Kazandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement