Nazilli Belediyespor'da 2 İmza - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor'da 2 İmza

Nazilli Belediyespor\'da 2 İmza

Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Manisaspor'un sol beki Gökhan Dinçer ve Bayrampaşa'nın golcü oyuncusu Melik Yeğin ile anlaştı.

26.06.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Manisaspor'un sol beki Gökhan Dinçer ve Bayrampaşa'nın golcü oyuncusu Melik Yeğin ile anlaştı.

Daha önce Tokatsporlu sağ kanat Aykut Yenen, Fatih Karagümrüklü stoper Hüseyin Cankut, Sivas Belediyesporlu orta saha Berkay Öztuvan ve sol kanat Ali Akburç'u transfer eden siyah beyazlılar, Gökhan ve Melik'le de 2'şer yıllık mukavele imzaladı.

Geçen sezon 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Manisaspor'da şampiyonluk yaşayan 29 yaşındaki Gökhan, Manisa Demircispor'da profesyonel olup, Akhisar Belediyespor ve Fethiyespor'da da oynadı. Gökhan Dinçer, PTT 1'inci Ligi'nde 100, 2'nci Lig'de 70 ve 3'ünü Lig'de 12 maça çıktı.

20 yaşındaki Melik ise geride bıraktığımız sezonu Bayrampaşa'da geçirdi. Altınovaspor'da kariyerine start veren genç golcü, Manisapor ve Balçova Yaşamspor formalarını terletti. Profesyonel liglerde 42 karşılaşmaya çıkan Melik, 7 kez fileleri havalandırdı.

Basın Sözcüsü Özgen Türker, transfer çalışmaların sürdüğünü ifade ederek en 6 oyuncuyu daha kadroya katacaklarını ifade etti. Türker, "2 orta saha ve forvet, 1'er de stoper ile kaleci alacağız. Şeker Bayramı'na kadar bu mevkilerdeki eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor'da 2 İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement